MÜTEAHHİTE KIZDI İNTİHARA KALKIŞTI

Kepez ilçesinde bulunan bir sitenin çatısına çıkan şahıs, daha önce sitenin doğal gaz sistemlerini yaptığını ve müteahhit B.S.’den alacağı olduğunu iddia ederek, intihar etmeye kalkıştı.

İrem GÜNEYBAZ/Mustafa KOZAK

Kepez ilçesine bağlı Yeni Emek Mahallesi’nde dün öğlen saatlerinde bir şahsı 9 katlı binanın çatısında intihara teşebbüs etti. İddiaya göre binanın bulunduğu 10 bloktan oluşan sitenin doğal gaz sistemlerini yapan Engin T.(42) sitenin müteahhidinden alacağı olduğunu söyleyerek çatı katına çıktı. Bina sakinleri ve vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerinde itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri de olay yerine intikal ederken, şahıs uzun süre kendisine polisleri yaklaştırmadı.

 

Uzun süre telefonda konuşan ve kimi zaman çatıdan aşağı sarkan Engin T, müteahhit B.S’nin doğal gaz sistemlerini yapmasına rağmen kendisini icraya verdiğini ve alacağı ücretlerin ödenmediğini iddia etti. Müteahhit gelmeden çatıdan inmeyeceğini ve intihar edeceğini ifade eden Engin T. uzun süren ikna çabaları sonucunda polis ekiplerince çatıdan indirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Engin T. gözaltına alındı.