AKVARYUMDAN ONLİNE YARIŞMA

Avrupa'nın en büyük tünel akvaryumuna sahip Antalya Akvaryum, 'Ben, bir balık olsam' başlıklı, ilköğretim öğrencilerine yönelik, çocukların kendisini bir sualtı canlısı olarak hayal edeceği ödüllü resim yarışması düzenliyor.

10 binin üzerinde deniz canlısının yer aldığı, 40 tematik akvaryum ile 131 metrelik uzunluğa sahip tünel akvaryumun bulunduğu Antalya Akvaryum'un her yıl düzenlediği ilköğretim öğrencilerine yönelik resim yarışması, bu yıl 10'uncu kez düzenleniyor. Resim yarışmasına katılımlar online yapılacak. Son yükleme/katılım tarihi 23 Ekim Cuma saat 18.00 olan yarışmanın bu yılki konu başlığı ise 'Ben, bir balık olsam'. Minik ressamlar, kendilerini denizin altında, muhteşem canlılarla beraber maceradan maceraya koşan bir su altı canlısı olarak hayal edecek.

ONLİNE SİSTEMLE KATILIM

Geçen yıllarda, Antalya ve çevresinden binlerce resim aldıklarını belirten Antalya Akvaryum Genel Müdürü İsmail Arık, online sistemle çok daha fazla katılım beklediklerini dile getirdi. Arık, "Minik ressamlarımız, yıllardır olduğu gibi resimleriyle umut ve mutluluk saçmaya devam edecek. Minik ressamlarımız, web sitemizde belirtilen yarışma konusu ile teknik koşullara uygun yapılmış resimlerin cep telefonu ile fotoğrafını çekip, antalyaaquarium.com.tr web sitemiz üzerinden hızlıca ulaşılan yarışma sistemimize kolay bir şekilde yükleyerek katılabilecek" dedi.

SONUÇLAR, 29 EKİM’DE

Yarışmada değerlendirme süreci 24-27 Ekim tarihleri arasında yapılacak ve sonuçlar 29 Ekim Perşembe günü Antalya Akvaryum web sitesi ve sosyal medya hesapları aracılığıyla duyurulacak. Kazananlar resimlerin orijinalini 30 Ekim-12 Kasım tarihleri arasında Antalya Akvaryum'a teslim ederek ödüllerini alabilecek.

DHA