Aksu’ya mühendis aday: Deniz Karataş

İYİ Parti’nin Aksu Belediye Başkan Adayı Deniz Karataş, Aksu Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında yaptığı konuşmada, “Aksu’ya bir mühendis eli değecek diye yola çıktık. Gelinen noktada Aksu'nun kaybedecek bir dakikası bile kalmamış” dedi.

İYİ Parti'nin Aksu Belediye Başkan Adayı Deniz Karataş Aksu’da Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Karataş açılış konuşmasında; Aksu için gönüllü olarak talip olduğunu belirterek, projeleriyle ilgili bilgi verdi. Aksu'nun geleceği için samimi bir hizmet vaat eden Karataş, belediyenin şeffaf ve dürüst bir şekilde yönetilmesi, gençlere ve çiftçilere destek sağlanması, eğitim ve sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi gerektiğini vurguladı.


“BELEDİYEYİ SİZLERE KAZANDIRMAYA GELİYORUZ”

Karataş, Aksu'nun geleceğini şekillendirecek kararların alınması için halkın desteğini ve katılımını önemli bir unsur olarak değerlendirerek “Aksu'ya bir mühendis eli değecek diye yola çıktık. Neden böyle düşündük? Çünkü görüyoruz ki gelinen noktada Aksu'nun kaybedecek bir dakikası bile kalmamış. Önümüzdeki günlerde ek iş olarak değil, belediye başkanlığını tek iş olarak yapacağız. Bizler belediyeyi kazanmak üzere değil, esasen sizlere belediyeyi kazandırmak üzere geliyoruz” diye konuştu.

KARATAŞ’IN PROJELERİ

Aksu’ya Belediye Başkanı olduğu takdirde yapacağı projelerden bahseden Karataş, “Değerli halkım birinci projem; çalmayacağım, çaldırmayacağım. Önümüzdeki dönemde ben Aksu halkımızın iradesini hakikaten buluşturacağız. Aksu’ya bir mühendis elini değdireceğine, onların sizlerin oylarıyla Allah’ın izniyle belediyeyi kazanacağımıza inanıyorum. Aksu’da yaşanacak doğal olayların afete dönüşmeyeceğinin sözünü veriyorum” ifadelerini kullandı.

Aksuda telefonun internetin olmadığı bölgeler olduğunu bunun içinde bazı hizmetlerinin olacağını açıklayan Karataş; “Biz buralara interneti getireceğimiz gibi bir de gençlerimizin freezone dediği yani ücretsiz internetin var olduğu istasyonları kuracağız. Aynı zamanda orada telefonlarını  şarj da edebilecekler. Mümkünse etrafında kapalı alanları da oluşturarak oraya kütüphaneye dönüştürüp belediyenin gücünü burada halkımızın ve öncelikle gençlerimizin hissetmesini sağlayacağız” dedi.


TARIMDA ATILIMLAR

Karataş tarım alanın da yapacağı atılımlardan bahsederek “Pazar ve sera atıkları çöp olarak değerlendiriliyor. Bunları da komposto dönüştürerek yine halkımıza makine alarak ve bu makineyi gerekirse her mahallede tek tek gezdirerek bunları gübre haline getireceğiz. çiftçimize de kompost gübre hizmeti sağlayacağız” diye anlattı.