Aksu’da ‘karanlık’ sokak kalmayacak

Lider Haber TV'de Ahmet Demir'in sunduğu Seçim Özel programında konuşan İYİ Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Deniz Karataş, “Aksu artık bundan sonra asla ‘karanlık sokak’ olmayacak. Mühendis eli orayı güneş gibi parlatacak. Antalya'nın doğusundan güneş doğacak ve Türkiye'ye ve dünyaya mal olacak güzellikleri orada halkımızla birlikte yaşayacağız” dedi.

Lider Haber TV'de Ahmet Demir'in sunduğu Seçim Özel programına konuk olan İYİ Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Deniz Karataş, Aksu ilçesi için vizyonunu ve projelerini anlattı. Karataş, programda yaptığı konuşmada, halkın olumlu tepkileriyle karşılaşmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, halktan pozitif bir yönde geri dönüşler aldıklarını belirtti.  Aksu halkının dokunulmayı ve kendilerini güvende hissetmeyi özlediğini vurgulayan Karataş, “Vatandaş kendisine dokunulmayı çok özlemiş. Hissettirmeyi, o güveni, o samimiyeti, o geleceğe dair endişeleri ortadan kaldırabilecek bir gülen yüzü yanında görmeyi çok hissetmiş. Nitekim ekonomik buhranlardan dolayı var olan sıkıntılardan. Belki de yaşamına son vermeye bile göze almış insanlar var. Bir umudunu yitirmeme moduna giriyoruz hep beraber. Ama her zaman bir çıkış yolu vardır” dedi. 


“HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

Aksu'nun geleceğine dair güveni ve umudu yeniden canlandırmayı hedeflediklerini ifade eden Karataş, “Biz birilerini yıpratarak ilerlemeyi, parlamayı değil, aksuyu projelerimizle parlatmak üzere yola çıktık. İnsanlar kendilerine, yani ekonomilerine dokunacak elektrik faturalarında, su faturalarında kazançlarıyla pozitif bir yönde rahatlayabilecekleri ekonomik parametreler üzerinde duruyorlar. O yüzden biz de projelerimizi zaten ön plana çıkarıyoruz. Birlikte kazanacağız. Birlikte eğitimimizi artıracağız, birlikte insan kazanacağız, birlikte para kazanacağız. Projelerimizi çoğulcu ve katılımcı bir yapı ile Aksu'nun tamamında Aksu'da yaşayan halkımıza hissettireceğiz” diye konuştu.


KARATAŞ’TAN ÇAĞRI: İŞİ EHLİNE VERİN

Aksu'nun bir boş tuval gibi görüldüğünü ve doğru ellerde nasıl güzel bir resim çıkabileceğini ifade eden Karataş, “Aksu’yu boş bir tuval gibi görüyorum. Ben burayı nasıl güzel birlikte boyarsak o kadar güzel bir resim çıkaracağım. İşte işi ehline veriniz diyor ya Nisa 58. ayet, eğer bu bir resimse ressama vermek lazım. Elbiseyse terziye vermek lazım ama gelişmekte olan bir ilçeyse eğer partiniz ne olursa olsun oyunuz mühendise olsun” diye kaydetti.


Aksu halkının desteğiyle yolunu açık olduğunu söyleyen Karataş, “Aksu artık bundan sonra asla ‘karanlık sokak’ olmayacak. Mühendis eli orayı güneş gibi parlatacak. Antalya'nın doğusundan güneş doğacak ve Türkiye'ye ve dünyaya mal olacak güzellikleri orada halkımızla birlikte yaşayacağız” dedi.