AKSEKİ’YE 500 KİŞİLİK DÜĞÜN SALONU

Akseki Belediyesi ilkleri yaşatmaya devam ediyor. 500 kişi kapasiteli ilk düğün salonu projesi için temel atma töreni gerçekleştirilen Akseki’de, evlenmek isteyen vatandaşlar, düğün salonuna kavuşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Akseki Belediyesi, 500 kişi kapasiteli ilk düğün salonu projesini hizmete geçirmek amacıyla temel atma töreni gerçekleştirdi. Akseki Belediyesi’nin seçim vaadi olan düğün salonu projesinin hayata geçirilmesi için çalışmalara başlandı. Akseki’nin 2 kilometre dışında yapımına başlanan düğün salonunun, 1 Nisan’da hizmete sunulması planlanıyor. Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, şu ana kadar Akseki’de hiç düğün salonu olmadığını ve Aksekili vatandaşların okul bahçesinde düğün yaptığını belirterek, vatandaşlardan olumlu tepkiler aldığını dile getirdi.

“İLK DÜĞÜN SALONU”

Temel atma töreni gerçekleştirilen düğün salonunun ilçeye değer katacağını açıklayan Başkan İbrahim Özkan, “Düğün salonu projemiz, sözümüz olan ilçemize değer katacak ve Akseki’nin ilk düğün salonu olacak. Düğün salonunun inşaatı, Akseki’nin 2 kilometre dışında, TOKİ evlerinin yan tarafında belediyenin yeri var orada başladı. Adı, Akseki Belediyesi Düğün Salonu olarak geçecek. Salonun kapasitesi 500 kişilik olacak. Bahçesinde de, bin kişilik Kır Düğün Salonu olacak. Hedefimiz 30 Mart’a kadar bitirip, 1 Nisan‘da düğün salonunu hizmete sunmak” ifadelerini kullandı.

“OLUMLU TEPKİLER ALIYORUZ”

Vatandaşların tepkisinin olumlu yönde olduğunu belirten Başkan Özkan, “Vatandaşlardan olumlu tepkiler alıyoruz. Çünkü Akseki’de şu ana kadar ihtiyaç olan, kapalı düğün salonu alanı yoktu. İnsanlar okul bahçelerinde düğün yapıyorlardı. Bu projemizle çok güzel, çok olumlu tepkiler alıyoruz. Düğün salonu, bizim seçim vaadimizdi.

“AKSEKİ ŞAHLANDIRILACAK”

Akseki Belediyesi, temel atma töreni gerçekleştirilen düğün salonu projesi hakkında sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoda, şu açıklamayı yaptı: “İşi hizmet olan durmaz, gücü millet olan yorulmaz. Güzel memleketimizin gönlü güzel insanlarıyla birlikte Akseki’mizi şahlandıracak, emanetinize sonuna kadar sahip çıkacağız.”

AKSEKİ’YE BİRÇOK PROJE

Başkan Özkan, Akseki’ye bundan sonra daha fazla proje kazandıracaklarını belirtti. Özkan, “Bu projemizle birlikte, Mesire Alanı projemizin yüzde 90’ı bitmek üzere. Bununla birlikte Kapalı Pazar Yeri projemiz, Hayvan Barınağı projemiz bitmek üzere. Sıfır Atık projemiz de planda yoktu, bir anda geliştirdik ve en kısa zamanda ilçemize kazandıracağız” diye konuştu.