AKSEKİ'NİN ÇINARLARI YALNIZ DEĞİL

Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, Akseki’nin çınarlarıyla bir araya geldi. Hülür, “Devletimizin şefkatli yüzünü hissettirmek istiyoruz” dedi

Akseki’nin çınarlarıyla buluşan Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, “Aksekimiz yaşlı insanlarıyla, çınarlarıyla güçlü olan bir ilçemiz. Nüfusumuzun büyük bir oranını onlar oluşturuyor. Onlar kadar onların hakkını bilen ve yalnız bırakmayan evlatları da bizim için kıymetli. Kaymakamlık olarak annesine ve babasına vefa gösteren onları yalnızlığa terk etmeyen kadınlara hediye vererek bu hareketlerini takdir etmek istedik. Bu davranış son zamanlarda toplum olarak uzaklaştığımız bir duygu. Daha sık yalnız insanlar görmeye başladık. Kişilere tavsiyemiz büyüklerini yalnız bırakmamaları. Onları lütfen Yalnızlıkla baş başa bırakmayalım” diye konuştu.

KİMSESİZLERİN KİMSESİ
Sosyal devlet anlayışından bahseden Hülür, “İlçemizde hiç bir insanımızın sokakta ya da zor durumda kalmasına müsaade edemeyiz. Bu sosyal devlet anlayışımızın bir gereğidir. Akseki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak 2020 ve 2021 de birçok vatandaşımıza barınma desteği sağlamış bulunuyoruz. Bu sayede kimsesizlerin kimsesi olan devletimizin şefkatli yüzünü hissettirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

MAHSUM ALTAŞ