Akrepler U16’ya damga vurdur

U16 Milli Takımı, Türk Devletleri U16 Futbol Turnuvası ilk maçında Türkmenistan'ı 3-0 mağlup ederken, Ay-Yıldızlıların kadrosuna Antalyaspor damga vurdu.

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Altınordu, Göztepe, Başakşehir ve Konyaspor’dan davet edilen oyuncularla oluşturulan milli takım kadrosuna 6 oyuncu gönderen Antalyaspor, zirvenin sahibi oldu. Antalyaspor’u 5 oyuncu ile Beşiktaş takip etti.

4 FUTBOLCU ANTALYASPOR’U TEMSİL ETTİ

Ramazan Özçelik, Vatan Karanfil, Üveys Yasir Satık, Hasan Yakup İlçin, Ali Demirbilek ve Sadullah Yiğit Kabakuşak, Antalyaspor’u temsilen milli takımda yer alırken, Türkmenistan karşısında Kırmızı-Beyazlı 5 futbolcu süre aldı. Üveys Yasir Satık, Ramazan Özçelik, Ali Demirbilek ve Hasan Yakub İlçin ilk 11'de sahaya çıkarken, Vatan Karanfil ise 65'inci dakikada oyuna dahil oldu. Erzurum'da Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde oynanan mücadelede Ay-Yıldızlıların gollerini 3’üncü dakikada Ada Yüzgeç ile 79 ve 85’inci dakikalarda Emin Eren Sayar kaydetti. Ay-Yıldızlılar, turnuvadaki bir sonraki maçını yarın Azerbaycan ile oynayacak