AKREP ZORLU MAÇA HAZIRLANIYOR
Süper Lig’in 10. haftasında sahasında Başakşehir’i konuk edecek olan Antalyaspor, hazırlıklarını sürdürdü. Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, takımın başındaki ikinci maçında galibiyet hedefliyor.

Süper Lig’in 10. haftasında sahasında Başakşehir’i konuk edecek olan Antalyaspor, hazırlıklarını sürdürdü. Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, takımın başındaki ikinci maçında galibiyet hedefliyor.
Pazar günü sahasında son dönemde form grafiği yükselen Başakşehir’i ağırlayacak olan Antalyaspor, bir günlük iznin ardından çalışmalara başladı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde Futbol Sorumlusu Nuri Şahin idaresindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Topu daha çok kendilerinde olmasına yönelik antrenman gerçekleştiren kırmızı-beyazlılar çalışmasını çift kale taktik ağırlıklı maçla tamamladı. Kırmızı-beyazlılarda antrenmana sakatlıkları bulunan Poli ve Doğukan Nelik katılmadı. Genç teknik adam tüm hazırlıklarını takımın başındaki ikinci maçında galibiyet üzerine yapıyor.
Her fırsatta alt yapıya büyük önem vereceğini işaret eden Nuri Şahin, UA19 ve U17 takımlarının antrenmanına da katıldı. Gençlerin hem antrenmanını yöneten hem de çift kale maçına katılan Şahin, her futbolcu ile yakından ilgilendiği görüldü.
Pazar günü saat 16.00’da Antalya Stadyumu’nda başlayacak karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu, Süleyman Özay ve Mehmet Kısal hakem üçlüsü yönetecek.
HABER MERKEZİ
Alanyaspor’da Fatih Tekke’nin ardından göreve gelen ve sonrasında koltuğunu Joao Pereira’ya devresen Sami Uğurlu, yaşanan başarısızlığın nedenini anlattı. Uğurlu, devre arası transfer döneminin başarılı geçmediğini savundu.
Bodrum FK’ye yenilerek kümede kalma yolunda ağır yara alan Alanyaspor, Süper Lig’de son 5 haftanın en kötü performansını sergileyen takım durumuna düştü. Son 5 haftadan puan çıkaramayan Turuncu-Yeşilliler, 32’nci haftada oynayacağı Samsunspor karşılaşmasından da puan çıkaramaması halinde 9’uncu sezonunu geçirdiği Süper Lig’de en kötü serisine imza atacak.
Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ile beraberindeki heyet Antalya Valisi Hulusi Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette Antalyaspor'un mevcut mali durumu ve geleceğe yönelik projeler masaya yatırıldı.
Antalyaspor’un elde ettiği son 3 galibiyeti getiren golleri kaydeden Adolfo Gaich, Samsunspor karşısında önemli bir zafer elde ettiklerini söyledi.
Sezona beklentilerin uzağında başlamasına karşın son haftalarda ortaya koyduğu performansla öne çıkan Soner Dikmen, Antalyaspor’da kariyer sezonunu yaşıyor. Süper Lig’de 6’ncı sezonunu geçiren 31 yaşındaki futbolcu, en skorer dönemini yaşıyor.
Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, “Golden sonra da oyuncularımız pozisyonlarından çıkmaya başladılar. Çünkü gol atma isteğiyle daha fazla ileri getirip oyun planından çıktılar. Bu sırada Bodrum daha fazla kontratak şansı buldu. Ama oyuncularımız ne kadar istediyse de golü atamadık” dedi.
Son 4 maçını kaybeden Alanyaspor, sezonun en kritik maçında düşme hattındaki Bodrum FK’yi ağırladı. Rakibine 1-0 ile boyun eğen Turuncu-Yeşilliler, üst üste 5’inci yenilgisini alarak düşme hattına yerleşti.
65 farklı ülkeden, bin 800'ü yabancı olmak üzere yaklaşık 10 bin sporcunun katılım sağladığı 20. Uluslararası Runtalya Maratonu, Antalya'da başladı.
Antalyaspor’un aldığı son 2 galibiyette sonradan oyuna girerek 3 puanı getiren isim olan Adolfo Gaich, Samsunspor’un kilidini de çözen isim oldu. 64’te oyuna giren Arjantinli, 85’te attığı golle skoru 2-1’e getirdi ve 3 puanı Antalyaspor’un hanesine yazdırdı.
Antalya derbisini kazanarak kümede kalma yolunda önemli bir virajı aşan Antalyaspor, bu sezon Samsunspor karşısında 3 puan arayacak. Evinde oynadığı son 2 maçı kazanan Akrep, 3 sene sonra 3’te 3 yapmak için mücadele verecek.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz