AKREP ZORLU DEPLASMANDA

Süper Lig’in 2’nci haftasında Antalyaspor bugün saat 21.45’te Fenerbahçe’ye konuk olacak. Sezonun ilk haftasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan kırmızı beyazlılar, zorlu maçtan 3 puan çıkarmayı hedefliyor.

Süper Lig’in ilk haftasında sahasında oynadığı maçta Göztepe ile 1-1 berabere kalan Antalyaspor, sezonun ikinci haftasında lige şampiyonluk parolası ile başlayan Fenerbahçe’ye konuk olacak. Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 21.45'te başlayacak. Müsabakada hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.

RAKİP EKSİK

Zorlu rakibi ile deplasmanda karşılaşacak olan kırmızı beyazlılar, rakibinin eksiklerinden faydalanarak maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Sezona talihsizliklerle başlayan sarı lacivertli ekipte sakatlıkların sayısının fazla olması dikkat çekiyor. Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Dimitrios Pelkas, Serdar Dursun, Mert Hakan Yandaş, Filip Novak ve İrfan Can Kahveci, Antalyaspor'a karşı forma giyemeyecek. Ekvadorlu futbolcu Enner Valencia'nın durumu ise müsabaka saatinde belli olacak.

Kırmızı beyazlılarda ise zorlu mücadele öncesinde eksik bulunmuyor.

SÜPER LİG'DE 51’İNCİ RANDEVU

Fenerbahçe ile Antalyaspor, Süper Lig'de 51’inci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 50 maçın 32'sini Fenerbahçe, 8'ini Antalyaspor kazandı, 10 karşılaşma da berabere tamamlandı.

Sarı lacivertli takımın 90 golüne, kırmızı beyazlılar 43 golle karşılık verdi.

8 MAÇTA 1 GALİBİYET

Antalyaspor, Fenerbahçe ile oynadığı son sekiz Süper Lig maçında sadece bir galibiyet alırken, Fenerbahçe ise dört kez galip geldi. Son sekiz maçtan üçü ise beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçe'ye konuk olduğu son beş Süper Lig maçının üçünden puanla ayrılan kırmızı beyazlı ekip, daha önceki 20 ziyaretinin 18'inden mağlup dönmüştü.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe:

Altay,

Tisserand,

Serdar,

Szalai,

Osayi,

Muhammed,

Gustavo,

Ferdi,

Sosa,

Zajc,

Mesut

Antalyaspor:

Boffin,

Bünyamin,

Veysel,

Naldo,

Güray,

Nuri,

Poli,

Ghacha,

Fredy,

Mukairu,

Wright