AKREP YENİLENDİ
Transfer döneminde kadrosundaki 10 futbolcuyla yollarını ayıran Antalyaspor, 11 futbolcuyu renklerine bağladı.

Transfer döneminde kadrosundaki 10 futbolcuyla yollarını ayıran Antalyaspor, 11 futbolcuyu renklerine bağladı.
Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde transfer döneminde kadrosunda önemli ölçüde değişikliğe gitti. Transfer politikasında genç futbolculara önemi veren kırmızı beyazlılar, tecrübeli futbolculardan Nuri Şahin'i kadrosuna dahil ederek adından söz ettirdi. Antalyaspor, transfer döneminde 11 futbolcuyu renklerine bağladı. Nuri Şahin'in yanı sıra kırmızı beyazlılar transfer döneminde, Sidney Sam, Naldo, Dever Orgill, Mert Yılmaz, Gökdeniz Yılmaz, Doğukan Özkan, Gökdeniz Bayrakdar, Ali Eren İyican, Serdar Gürler, Omar İmeri'yi kadrosuna dahil etti.
10 FUTBOLCU AYRILDI
Antalyaspor'da sözleşmesi sona eren 8 futbolcuyla yollar ayrıldı. Kırmızı beyazlılarda Yekta Kurtuluş, Salih Dursun, Ondrej Celustka, Chico, Delvin N'dinga, Charles, Aly Cisssokho, William Vainqueur sözleşmesi sona ermesinin ardından futbol kariyerine başka takımlarda devam etti. Sözleşmesi karşılıklı feshedilen Diego ile Fenerbahçe'ye satılan Nazım Sangare de kırmızı beyazlı takımdan ayrıldı.
17 FUTBOLCUSUNU KİRALADI
Antalyaspor'da Jean Armel Drole ise geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Ümraniyespor'da takıma geri döndü. Kırmızı beyazlılarda başka takımlara kiralık olarak gönderilen futbolcular ise şöyle: "Blanco Gustavo, Paul Mukairu, Harun Alpsoy, Talha Bulut, Mert Çölgeçen, Mustafa İnan, Gökdeniz Yılmaz, Cenk Şen, Yakup Mert Çakır, Erman Vardar, Batuhan Berkay Fındık, Mikail Başar, Harun Kavaklıdere, Sergen Yatağan, Cengiz Demir, Kaan Mert Nasırcılar, Apti Mert Çayır."
DHA
Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, “Golden sonra da oyuncularımız pozisyonlarından çıkmaya başladılar. Çünkü gol atma isteğiyle daha fazla ileri getirip oyun planından çıktılar. Bu sırada Bodrum daha fazla kontratak şansı buldu. Ama oyuncularımız ne kadar istediyse de golü atamadık” dedi.
Son 4 maçını kaybeden Alanyaspor, sezonun en kritik maçında düşme hattındaki Bodrum FK’yi ağırladı. Rakibine 1-0 ile boyun eğen Turuncu-Yeşilliler, üst üste 5’inci yenilgisini alarak düşme hattına yerleşti.
65 farklı ülkeden, bin 800'ü yabancı olmak üzere yaklaşık 10 bin sporcunun katılım sağladığı 20. Uluslararası Runtalya Maratonu, Antalya'da başladı.
Antalyaspor’un aldığı son 2 galibiyette sonradan oyuna girerek 3 puanı getiren isim olan Adolfo Gaich, Samsunspor’un kilidini de çözen isim oldu. 64’te oyuna giren Arjantinli, 85’te attığı golle skoru 2-1’e getirdi ve 3 puanı Antalyaspor’un hanesine yazdırdı.
Antalya derbisini kazanarak kümede kalma yolunda önemli bir virajı aşan Antalyaspor, bu sezon Samsunspor karşısında 3 puan arayacak. Evinde oynadığı son 2 maçı kazanan Akrep, 3 sene sonra 3’te 3 yapmak için mücadele verecek.
Antalyaspor’da Seçkin Özdil’in görevine son verilmesinin ardından sessiz sedasız göreve gelen Sportif Direktör Özden Töraydın, kasım ayında attığı imzanın ardından takımla ilgili ilk kez konuştu.
Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'un teknik direktörü Joao Pereira, 6 Nisan Pazar günü Sipay Bodrum FK ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, “Rakibin yapacağı her şeye hazır olup, bu maçı kazanacağız.” dedi.
Antalyaspor Kulübü’nün Kurucu Başkanı Merhum Atilla Vehbi Konuk, vefatının 16. yıldönümünde Andızlı Mezarlığı’nda düzenlenen törenle anıldı. Törene, Konuk’un eşi Aysel Konuk, kızı Nadire Konuk Akıncıoğlu, Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ve kulüp yöneticileri katıldı.
Antalyaspor’da Ramazan Bayramı’nın ikinci günü bayramlaşma gerçekleşti.
Antalyaspor, kulübün kurucu başkanı Atilla Vehbi Konuk’u vefatının 16.yılında yayımladığı bir mesajla andı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz