AKREP YARI FİNALE KİLİTLENDİ

Antalyaspor, geçen sezon Türkiye Kupası'nın çeyrek finalinde elediği Sivasspor ile aynı turda yine karşı karşıya geliyor. 17.45'te başlayacak mücadeleyi kazanan ekip, son 4 takım arasına kalacak.

2021 yılında Süper Lig'de 8, Türkiye Kupası'nda da 1 maçta rakiplerine geçit vermeyen Antalyaspor, çıkışını Sivasspor karşısında sürdümek istiyor. Türkiye Kupası'nda rakiplerini teker teker evine yollayan Akrep, Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında bu kez Sivasspor'u gözüne kestirdi. Geçen sene de çeyrek finalde eşleşen iki ekipten turu geçen Antalyaspor, aynı başarıyı elde etmek için sahaya çıkacak. Pandemi sebebiyle tek maçlık eleminasyon sistemine göre oynanacak mücadeleyi kazanan taraf adını son 4 takım arasına yazdıracak. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nun ev sahipliğindeki mücadele, 17.45'te başlayacak.

15 AYDIR YENİLMİYOR

Geçen sene rakibiyle Türkiye Kupası'nda oynadığı ilk maçı 0-0 kazanan, rövanşta da 1-1'lik eşitlikle turu geçen taraf olan Antalyaspor, Sivasspor ile 34. karşılaşmasına çıkacak. Geride kalan 33 mücadelede Sivasspor'un galibiyetlerde 14-10'luk üstünlüğü bulunurken, 9 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Son dönemlerde rakibine karşı büyük üstünlük kuran Antalyaspor, Yiğidolara karşı son yenilgisini 26 Ekim 2019 tarihinde deplasmanda 2-1'lik skorla aldı. Sonrasında oynanan 4 mücadelede rakibiyle 3 kez berabere kalan Akrep, 1 kez de sahadan galibiyetle ayrıldı.

  

Hakemler: Tugay Kaan Numanoğlu

Sivasspor

Teknik Direktör: Rıza Çalımbay

Samassa

Uğur Çiftçi    

Camara    

Ahmet Oğuz

Cofie    

Robin Yalçın    

Hakan Arslan    

Faycal Fajr

Boyd

Gradel

Yatabare

 

Antalyaspor

Teknik Direktör: Ersun Yanal

Ferhat Kaplan

Omar Imeri

Veysel Sarı

Naldo

Eren Albayrak    

Bünyamin Balcı    

Amilton

Fredy

Hakan Özmert    

Podolski

Gökdeniz Bayrakdar

 

Saat: 17.45

Stadyum: Yeni 4 Eylül

Yayıncı: A Spor

HABER MERKEZİ