AKREP VİTESİ ARTIRDI
Antalyaspor, milli maç nedeniyle lige verilen ara sonrasında karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarına teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde günde iki antrenman yaparak hazırlanıyor.

Antalyaspor, milli maç nedeniyle lige verilen ara sonrasında karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarına teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde günde iki antrenman yaparak hazırlanıyor.
Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmeyi hedefliyor. Ligde son 5 haftadır galibiyet alamayan kırmızı beyazlılar milli ara sonrası ilk maçında Alanyaspor ile karşılaşacak. Kırmızı beyazlılar Antalya derbisi olarak adlandırılan karşılaşmada Alanyaspor maçından 3 puan hedefliyor.
Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Ersun Yanal futbolcularına sabah test ve salon çalışmaları ardından da akşam saha antrenmanı yaptırıyor. Son iki gün Gloria Sports Arena'da laktat ve izokinetik testten geçen kırmızı beyazlılar akşam da Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde taktik çalıştı. Kırmızı beyazlıların antrenmanını asbaşkan Berkay Bahar, futbol şube sorumlusu Aytaç Altay ile kulüp genel menajeri Servet Çavuşoğlu da izledi.
Antalyaspor, günde iki antrenman yaparak Alanyaspor maçı hazırlıklarına devam edecek.
DHA
Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ile beraberindeki heyet Antalya Valisi Hulusi Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette Antalyaspor'un mevcut mali durumu ve geleceğe yönelik projeler masaya yatırıldı.
Antalyaspor’un elde ettiği son 3 galibiyeti getiren golleri kaydeden Adolfo Gaich, Samsunspor karşısında önemli bir zafer elde ettiklerini söyledi.
Sezona beklentilerin uzağında başlamasına karşın son haftalarda ortaya koyduğu performansla öne çıkan Soner Dikmen, Antalyaspor’da kariyer sezonunu yaşıyor. Süper Lig’de 6’ncı sezonunu geçiren 31 yaşındaki futbolcu, en skorer dönemini yaşıyor.
Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, “Golden sonra da oyuncularımız pozisyonlarından çıkmaya başladılar. Çünkü gol atma isteğiyle daha fazla ileri getirip oyun planından çıktılar. Bu sırada Bodrum daha fazla kontratak şansı buldu. Ama oyuncularımız ne kadar istediyse de golü atamadık” dedi.
Son 4 maçını kaybeden Alanyaspor, sezonun en kritik maçında düşme hattındaki Bodrum FK’yi ağırladı. Rakibine 1-0 ile boyun eğen Turuncu-Yeşilliler, üst üste 5’inci yenilgisini alarak düşme hattına yerleşti.
65 farklı ülkeden, bin 800'ü yabancı olmak üzere yaklaşık 10 bin sporcunun katılım sağladığı 20. Uluslararası Runtalya Maratonu, Antalya'da başladı.
Antalyaspor’un aldığı son 2 galibiyette sonradan oyuna girerek 3 puanı getiren isim olan Adolfo Gaich, Samsunspor’un kilidini de çözen isim oldu. 64’te oyuna giren Arjantinli, 85’te attığı golle skoru 2-1’e getirdi ve 3 puanı Antalyaspor’un hanesine yazdırdı.
Antalya derbisini kazanarak kümede kalma yolunda önemli bir virajı aşan Antalyaspor, bu sezon Samsunspor karşısında 3 puan arayacak. Evinde oynadığı son 2 maçı kazanan Akrep, 3 sene sonra 3’te 3 yapmak için mücadele verecek.
Antalyaspor’da Seçkin Özdil’in görevine son verilmesinin ardından sessiz sedasız göreve gelen Sportif Direktör Özden Töraydın, kasım ayında attığı imzanın ardından takımla ilgili ilk kez konuştu.
Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'un teknik direktörü Joao Pereira, 6 Nisan Pazar günü Sipay Bodrum FK ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, “Rakibin yapacağı her şeye hazır olup, bu maçı kazanacağız.” dedi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz