AKREP'TEN 'GENÇ' İMZA

Son yıllarda genç oyunculara yaptığı yatırımla öne çıkan Antalyaspor, genç futbolcular Mustafa Erdilman, Mevlüt Han Ekelik ve Egel Bilsel ile sözleşme yeniledi. Kırmızı-Beyazlılar, 3 futbolcunun sözleşmelerini 5 yıl uzattı.

Süper Lig'in en genç takımları arasında yer alan Antalyaspor, son yıllarda ortaya koyduğu gençlik çalışması kapsamında 3 futbolcusuyla sözleşme yeniledi. Kırmızı-Beyazlılar, Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri Ferit Sezer ve Sezgin Özer'in katıldığı törende Mustafa Erdilman, Mevlüt Han Ekelik ve Egel Bilsel ile 5'er yıllık sözleşme yeniledi. İmza töreninde konuşan Ferit Sezer, "Önce Antalyaspor'u Avrupa'ya götürecekler, sonra kendileri Avrupa'ya gidecek" diyerek hedefleri ortaya koydu.

"DURAN TOPLARI KULLANMAMI İSTEDİ"

Türkiye Kupası'nda oynanan Amedspor maçında kariyerinin ilk profesyonel golünü atan Mustafa Erdilman, yetiştiği kulübe imza atmaktan dolayı mutluluğunu dile getirirken, kaydettiği golden önce yaşananları anlattı. Penaltı vuruşunu Eren Albayrak'ın kendisine verdiğini hatırlatan genç futbolcu, "Oyuna girmeden önce Nuri hocanın yanına gittiğimde benden duran topların başına gitmemi istedi. İyi kullandığımı düşünüyor. Penaltının başına geldiğimde Eren ağabeyle konuştum, 'sen kullanacaksın' dedi. Amilton kullanmak istedi ama Eren ağabey topu bana verdi ve kullandım" sözlerine yer verdi.

"AYNI HEYECANIM DEVAM EDİYOR"

Antalyaspor'da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Mevlüt Han Ekelik ise, "Beni destekleyen herkese teşekkürler. Bu kulübe 14 yaşında başladım. Aynı heyecanım devam ediyor. Umarım Antalyaspor'da başarılı olup, hayalim olan Avrupa'ya giderim" dedi. Heyecanın aynen devam ettiğini söyleyen Ege Bilsel ise, "Bu kulüp için tüm mücadelem vereceğim. Herkese çok teşekkür ederim. İnşallah herkes için hayırlı olur. Hayallerim çok büyük, yurtdışında oynamak istiyorum" ifadelerini kullandı.