AKREP SERİ PEŞİNDE

Son 2 karşılaşmadan 4 puan çıkaran Antalyaspor, çıkışını sürdürebilmek için Göztepe karşısına çıkıyor. Bu sezon deplasmanda galip gelemeyen Kırmızı-Beyazlılar, İzmir deplasmanında kazanarak seri yakalamayı hedefliyor

Fatih Karagümrük galibiyetiyle moral bulan Antalyaspor, Süper Lig'in 18. hafta mücadelesinde Göztepe'nin konuğu oluyor. 3 haftalık galibiyet hasretine son veren Kırmızı-Beyazlıların hedefi şimdi seriye başlamak. Bu sezon henüz üst üste 2 maç kazanamayan Akrep, Göztepe karşısına 3 puan için çıkacak. Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak mücadelenin başlama saati 16.00 olacak.

31. KARŞILAŞMA

Göztepe ile Antalyaspor, 31. kez bir birlerine rakip oluyor. Bu karşılaşmaların 12'sini kazanan Antalyaspor, rakibine 10 kez boyun eğerken, aynı başarıyı deplasmanda sürdüremedi. Rakibiyle İzmir'de oynanan karşılaşmalarda sadece 3 kez kazanan Akrep, 7 maçı kaybederken, 5 mücadeleden ise eşitlikle ayrıldı.

DEPLASMANDA KAZANAMADI

Bu sezon deplasmandaki 9. maçına Göztepe karşısında çıkacak olan Antalyaspor, henüz dış sahada 3 puanla tanışamadı. Geride kalan 8 maçın 5'inden beraberlik çıkaran Akdeniz temsilcisi, 3 karşılaşmada ise rakiplerine boyun eğdi.

Ev sahibi Göztepe ise Süper Lig'de çıktığı son 5 maçtan galibiyet alamadı. Bu mücadelelerden 4 yenilgi alan Sarı-Kırmızılılar, sadece 1 kez eşitlikle sahadan ayrıldı.

SAKATLARDAN İYİ HABER

Zorlu mücadele öncesinde Teknik Direktör Ersun Yanal'a sakat futbolculardan iyi haber geldi. Kırmızı-Beyazlılarda Adis Jahovic, Sidney Sam ve Ali Eren İyican'ın oynayabilecek seviyeye geldikleri, kararı Teknik Direktör Ersun Yanal'ın vereceği öğrenildi.

KORAY GEÇGEL