AKREP 3 PUANA KİLİTLENDİ

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 10 maçtır rakiplerine geçit vermeyen Antalyaspor, 19.00'da başlayacak maçta Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak.

Süper Lig'de en iyi çıkış yapan takımlar arasında yer alan Antalyaspor, 25. hafta mücadelesinde Yeni Malatyaspor'u ağırlıyor. Ligde 8, Türkiye Kupası'nda da 2 maçtır rakiplerine geçit vermeyen Kırmızı-Beyazlılar, evinde ise son 2 maçını kazanamadı. Akrep, hem serisini sürmek hem de evindeki galibiyet hasretine son vermek için mutlak 3 puan hedefliyor.

EVİNDE PUAN VERMEDİ

Antalyaspor ile Yeni Malatyaspor arasındaki rekabette Antalya'daki oynanan maçlarda alınan sonuçlar dikkat çekiyor. Bugüne kadar Antalya'da 3 maça çıkan iki ekipten Kırmızı-Beyazlılar tüm mücadelelerden 3 puan çıkardı. Toplamda ise 7 maçta bir birine rakip olan takımlardan Antalyaspor'un 4-2'lik üstünlüğü bulunuyor.

YANAL ÜSTÜN

Bir dönem Antalyaspor'da da çalışan Hamza Hamzaoğlu da Ersun Yanal'a karşı galibiyetlerde geride bulunuyor. Ersun Yanal, Hamza Hamzaoğlu'nun takımlarına karşı bugüne kadar 5 galibiyet elde ederken, 3 maçtan da yenik ayrıldı. 1 maç ise eşitlikle tamamlandı.

GÖKDENİZ CEZALI

Antalyaspor'un bu sezonki en golcü ismi olan Gökdeniz Karadeniz, zorlu mücadelede forma giyemeyecek. Son oynanan Denizlispor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Gökdeniz'in yanı sıra sakatlığı bulunan Ufuk Akyol da fomasından uzak kalacak.  Sakatlığını atlatan Veysel Sarı'nın ise yedek kulübesinde yer alması bekleniyor.

Hakem: Serkan Tokat

Antalyaspor

Teknik Direktör: Ersun Yanal

Boffin

Bünyamin Balcı

Naldo

Kudryashov

Eren Albayrak

Nuri Şahin

Hakan Özmert

Fredy

Sidney Sam

Amilton

Orgill

 

Yeni Malatyaspor

Teknik Direktör: Hamza Hamzaoğlu

Abdulsamed Damlu   

Wallace 

Hadebe   

Semih Kaya   

Chebake   

Zeki Yavru

Acquah   

Ahmed Ildız   

Umut Bulut

Tetteh   

Adem Büyük

 

Saat: 19.00

Stadyum: Antalya

Yayıncı: Bein Sports

 

SADIK ÇETİN SADAK