AKREP 3 PUAN PEŞİNDE

Süper Lig'de 3 maçtır rakiplerine boyun eğmeyen ve son 2 karşılaşmada kalesini kapatan Antalyaspor, Kayserispor karşısında 3 puan mücadelesine çıkıyor

Ersun Yanal'ın gelişiyle birlikte çıkış yakalayan Antalyaspor, ligde zor günler geçiren Kayserispor'u ağırlıyor. Son 3 maçında yenilgi yüzü görmeyen Kırmızı-Beyazlılar, rakibi karşısında 3 puan hedefliyor. Antalya Stadyumu'nda oynanacak mücadelenin başlama saati 19.00 olacak.

AKREP EVİNDE GEÇİT VERMİYOR

Antalyaspor'un, Kayserispor'a karşı evinde oynadığı karşılaşmalarda ezici bir üstünlüğü bulunuyor. Bugüne kadar Antalya'da oynanan 26 maçın 13'ünü kazanan Akrep, rakibine sadece 3 kez galibiyet şansı tanıdı. 10 mücadele ise eşitlikle tamamlandı. Kayserispor, Antalyaspor ile oynadığı son dört Süper Lig maçını ise kaybetmedi. Mücadelelerde 3 maç eşitlikle tamamlanırken, Kayserispor 1 kez kazandı.

ERSUN YANAL DA ÜSTÜN

Kırmızı-Beyazlıların deneyimli teknik adamı Ersun Yanal'ın da Kayserispor Teknik Direktörü Samet Aybaba'ya karşı üstünlüğü dikkat çekiyor. Bugüne kadar 6 kez rakip olan iki teknik adamdan Ersun Yanal, 7 kez 3 puan sevinci yaşarken, Aybaba ise 4 kez güldü.

YANAL'IN ELİ KUVVETLİ

Sezon başından bu yana sakat ve cezalı oyuncularından dolayı büyük sorun yaşayan Antalyaspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal, ilk kez hamle gücü yüksek bir şekilde maça çıkacak. Devreyi kapatan Serdar Gürler, Drole ve Ufuk Akyol dışında tüm oyuncuların forma giyebilecek. Kırmızı-Beyazlılarda takıma katılan son isimler Veysel Sarı, Hakan Özmert ve Doğukan Sinik oldu. Yanal'ın, Veysel Sarı'ya ilk 11'de şans vermesi bekleniyor.

 

Hakemler: Ümit Öztürk, Esat Sancaktar, Osman Gökhan Bilir

Antalyaspor

Boffin

Bünyamin Balcı

Veysel Sarı

Naldo

Kudryashov

Fredy

Nuri Şahin

Amilton

Sidney Sam

Podolski

Jahovic

Teknik Direktör: Ersun Yanal

 

Kayserispor

Doğan Alemdar

Miguel Lopes

Kolovetsios

Sapunaru

Aziz Behich

Attamah

Kvrzic

Fernandes

Pedro Henrique

Lennon

İlhan Parlak

Teknik Direktör: Samet Aybaba

Saat: 19.00

Stadyum: Antalya

Yayıncı: Bein Sports

FARUK ÇELİK