AKREP 3 PUAN İÇİN SAHADA

Üst üste aldığı kötü sonuçlarla ateş hattına yaklaşan Antalyaspor, Fenerbahçe karşısında çıkıyor. İlk devrede rakibine 2-0 kaybeden Kırmızı-Beyazlılar, rövanşı alarak rahat bir nefes almak istiyor.

Son 4 maçından tek puan alabilen Antalyaspor, şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe karşısında moral arıyor. İlk devrede son dakikalarda yediği 2 golle sahadan yenilgiyle ayrılan Kırmızı-Beyazlılar, bu kez kazanarak taraftarını mutlu etmek istiyor. Saat 19.00'da başlayacak mücadeleye Antalya Stadyumu ev sahipliği yapacak ve Atilla Karaoğlan düdük çalacak.

AKREP 9 KEZ KAZANDI

İki takım, Antalya Stadyumu'ndaki randevu ile 59. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 58 maçta Antalyaspor 9 kez sahadan 3 puanla ayrılırken, Fenerbahçe ise 37 kez kazanmayı başardı. 12 mücadelede ise eşitlik bozulmadı.

SON 10 MAÇTA 1 KEZ KAZANDI

Son dönemde Fenerbahçe'ye karşı istediği sonuçları almakta zorlanan Antalyaspor, son 10 maçta sadece 1 kez kazanabildi. Son galibiyetini 2019-2020 sezonunda İstanbul'da 1-0'lık sonuçla alan Akrep, diğer 9 karşılaşmada ise 6 yenilgi ve 3 beraberlik gördü. Kırmızı-Beyazlılar, ayrıca İstanbul takımlarına karşı da varlık gösteremiyor. İstanbul ekiplerine rakip olduğu son 12 maçta galibiyet yüzü göremeyen Antalyaspor, 7 beraberlik ve 5 yenilgi aldı.

3 FUTBOLCU SINIRDA

Antalyaspor’da kaleci Ruud Boffin, Güray Vural ve Veysel Sarı sarı kart sınırında yer alıyor. 3 oyuncu Fenerbahçe maçında kart görmeleri halinde bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Rizespor maçında cezalı duruma düşecek.

KARAOĞLAN İLE PUAN ALAMIYOR

Mücadelede düdük çalacak Atilla Karaoğlan'ın yönetiminde her iki takımın da aldığı sonuçlar dikkat çekiyor. Karaoğlan yönetiminde 2 maça çıkan Antalyaspor, bu karşılaşmalardan puan çıkaramadı. Fenerbahçe ise Karaoğlan'ın görev aldığı 6 karşılaşmada 5 galibiyet alırken, sadece 1 kez sahadan puansız ayrıldı.

TRANSFER ENGELİ KALKTI

Antalyaspor'da Aatif Chahechouhe'ya olan borçtan dolayı gelen transfer engeli kaldırıldı. Faslı futbolcuya olan 1 milyon 200 bin Euro borcu ödeyen Kırmızı-Beyazlıların, transfer yapmasında bir engel kalmadı. Antalyaspor'un, engel sebebiyle sebebiyle resmen duyurmadığı Admir Mehmedi ve Fernando Lucas Martins transferlerini de kısa zaman içerisinde açıklaması bekleniyor.

 

21. HAFTA

Hakem: Atilla Karaoğlan

Antalyaspor

Teknik Direktör: Alfons Groenendijk

Boffin

Veysel Sarı

Naldo

Kudryashov

Bünyamin Balcı

Güray Vural

Poli

Fredy

Doğukan Sinik

Amilton

Mukairu

 

Fenerbahçe

Teknik Direktör: İsmail Kartal

Berke Özer   

Kim   

Novak

Szalai   

Samuel

Sosa   

Gustavo

Pelkas

İrfan Can Kahveci  

Mesut Özil

 Valencia

 

Stadyum: Antalya

Saat: 19.00

TV: Bein Sports