AKREP MORAL ARIYOR

Konya deplasmanında son dakikada yıkılan Antalyaspor, son 3 maçında rakiplerine puan şansı tanımadığı evinde Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Saat 17.00'de başlayacak mücadelede mutlak 3 puan hedefleyen Akrep, kazanması halinde uzun süre sonra evinde 4 maçlık seri yakalayacak.

Duraklama dakikalarında yediği golle Konyaspor'a boyun eğen Antalyaspor, kendi taraftarı önünde moral arıyor. 17 haftada 11 puan toplayarak ligin dibine demir atan Kasımpaşa'yı ağırlayacak Antalyaspor'da tek hedef 3 puan olacak. Antalya Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma 17.00'de başlayacak.

EVİNDE 3 MAÇTIR KAZANIYOR

Nuri Şahin'in göreve gelmesiyle birlikte evinde başarılı sonuçlara imza atan Antalyaspor, İstanbul ekibini de devirerek çıkışını sürdürmek istiyor. Nuri Şahin yönetiminde evinde sadece Başakşehir'e boyun eğen Kırmızı-Beyazlılar; Altay, Alanyaspor ve Trabzonspor'un ardından Kasımpaşa'yı da yenmesi halinde uzun zaman sonra 4'te 4 yapacak.

REKABETTE AKREP ÜSTÜN

İki takımın rekabetinde Antalyaspor'un ezici bir üstünlüğü bulunuyor. Bugüne kadar 21 kez bir birine rakip olan iki takımdan Antalyaspor galibiyetlerde 11-4'lük üstün durumda. 6 mücadelede ise rakipler puanları paylaştı.

KASIMPAŞA 6 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Ligin dibinde yer alan Kasımpaşa, tam 6 haftadır 3 puan yüzü görmüyor. Son galibiyetini 11. haftada Yeni Malatyaspor'a karşı alan İstanbul ekibi, sonrasında çıktığı 6 maçtan sadece 2 puan çıkarabildi. Kasımpaşa, deplasmanda ise 8 haftadır kazanamıyor.

TEKNİK DİREKTÖRÜ YOK

Kasımpaşa, Antalyaspor'a karşı teknik direktörü olmadan sahaya çıkacak. Sivasspor yenilgisinin ardından Hakan Kutlu ile yollarını ayıran Kasımpaşa'da bu sezon Şenol Can ve Cihat Arslan da teknik direktörlük görevini üstlenmişti.

3 FUTBOLCU SINIRDA

Antalyaspor'da zorlu karşılaşmaya 3 futbolcu kart sınırında çıkacak. Andrea Poli, Ruud Boffin ve Güray Vural sarı kart görmesi halinde ilk devrenin son maçı olan Galatasaray mücadelesinde forma giyemecek.

FREDY 100. MAÇINDA

2018-2019 sezonunun devre arasında Portekiz'in Belenenses takımından transfer edilen Fredy Ribeiro, Kasımpaşa karşısında forma giymesi halinde Kırmızı-Beyazlı formayla 'dalya' diyecek. İlk maçına Beşiktaş'a karşı çıkan Angolalı futbolcu, geride kalan 3 yılda çıktığı 99 maçta Antalyaspor adına 19 gol ve 14 asist yaparak, takımının vazgeçilmezleri arasında yerini aldı.

 

 

18. HAFTA

Hakem:

Antalyaspor

Teknik Direktör: Alfons Groenendijk

Boffin

Veysel Sarı

Naldo

Kudryashov

Bünyamin Balcı

Güray Vural

Poli

Eren Albayrak

Doğukan Sinik

Amilton

Mukairu

 

Kasımpaşa

Harun Tekin   

Tarkan Serbest   

Eren Elmalı

Hadergjonaj   

Donk   

Travnik   

Yusuf Erdoğan

Eysseric   

Doğucan Haspolat   

Jörgensen

Ahmet Engin

 

Stadyum: Antalya

Saat: 17.00

TV: Bein Sports