AKREP MADALYALARI TOPLADI

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde pazar günü düzenlenen 2021 yılı Triatlon Türkiye Şampiyonası olimpik mesafe final müsabakasında Antalyaspor Triatlon Takımı madalyaları topladı.

 Kırmızı-Beyazlıların sporcusu Bahadır Tama varışa ilk sırada gelerek en hızlı bitiren isim oldu. Antalyaspor, erkekler takımı olarak da gümüş madalyayı kazanmayı başardı. Bireysel kategoride Bahadır Tama 2021 Yılı Triatlon Türkiye Şampiyonası Eğirdir finalinde yılsonu genel klasman ikinciliği, Eğirdir müsabakası yaş grubu birinciliği ve yılsonu yaş grubu birinciliği alarak toplamda 1 altın madalya ve 2 kupa sahibi oldu.

BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİLER

Nuri Acar 2021 Yılı Triatlon Türkiye Şampiyonası Eğirdir finalinde yılsonu yaş grubu birinciliği ve Eğirdir müsabakası yaş grubu birinciliği alarak toplamda 1 altın madalya ve 1 kupa aldı. Saliha Yüksel Tama 2021 Yılı Triatlon Türkiye Şampiyonası Eğirdir finalinde yılsonu yaş grubu ikinciliği kazanırken, Eğirdir müsabakası yaş grubunu dördüncü olarak bitirdi. Tatiana Vukolova ise 2021 Yılı Triatlon Türkiye Şampiyonası Eğirdir final müsabakasında yaş grubu ikinciliği elde ederek gümüş madalya elde etti.

HABER MERKEZİ