AKREP KAZANMAYI HATIRLADI

7 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Antalyaspor, şanssızlığını Ankaragücü karşısında kırdı. Son sıradaki rakibini 1-0 mağlup eden Kırmızı-Beyazlılar, puanını 13'e yükseltti.

Süper Lig'in 11. haftasında Ankaragücü'nü konuk eden Antalyaspor, 7 haftalık galibiyet hasretine son verdi. Son sıradaki rakibini 1-0 mağlup eden Akrep, 13 puana ulaştı. Kırmızı-Beyazlılara galibiyeti getiren gol 45+3. dakikada Adis Jahovic'ten gelirken, Makedon golcü gol orucunu da bozmuş oldu.

JAHOVIC AÇILIŞI YAPTI

Antalyaspor'un Makedon golcüsü Adis Jahovic, bu sezonki ilk golüne imza attı. Son golünü de yine Ankaragücü filelerine bırakan başarılı futbolcu, geçen sezonun 33. haftasında oynanan ve Antalyaspor'un 1-0 kazandığı maçta galibiyeti getiren gole imza atmıştı. Jahovic, o golden tam 12 hafta sonra yeniden Süper Lig'de golle tanıştı.

TAM 10 EKSİK

Antalyaspor’da  Ankaragücü maçında 10 futbolcu kadrodaki yerini alamadı. Kırmızı-Beyazlılarda cezalı olan Naldo'nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Hakan Özmert, Mert Yılmaz, Bünyamin Balcı, Doğukan Sinik, Ufuk Akyol, Veysel Sarı, Bahadır Öztürk, Serdar Gürler ve Drole zorlu mücadelede yer alamadı. Akrep'te maçın başarılı isimlerinden Fredy Ribeiro da 66. dakikada sakatlanarak yerini Ali Eren İyican'a bıraktı.

KORAY GEÇGEL