AKREP KARADENİZ SEFERİNDE

Bu sezon dış sahada istediği sonuçları alamayan Antalyaspor, Giresunspor deplasmanında bu şanssızlığını kırmak için sahneye çıkıyor. Son 3 maçından tek puan çıkarabilen Kırmızı-Beyazlılar, zorlu deplasmanda sahaya galibiyet için çıkacak.

Sadık Çetin SADAK

Süper Lig'de son haftalarda istediği sonucu alamayan, ancak Türkiye Kupası'nda Diyarbekirspor'u 5-0 yenerek moral bulan Antalyaspor, Giresunspor deplasmanında 3 puan arıyor. Son 3 maçından tek puan çıkarabilen Kırmızı-Beyazlılar, bu şanssızlığını kırmak için sahaya çıkacak. Çotanak Stadyumu'nda yarın 20.00'de başlayacak maçta düdük Suat Arslanboğa'da olacak.

DEPLASMANDA KAZANAMIYOR

Giresunspor karşısında bu sezonki 5. deplasman maçına çıkacak Antalyaspor, bu karşılaşmalar içinde henüz galibiyetle tanışamadı. Fenerbahçe ve Gaziantep FK'ye mağlup olan Kırmızı-Beyazlılar, son dış saha maçında ise Karagümrük ve Sivasspor ile puanları paylaştı. Deplasmanda oynadığı son 13 Süper Lig maçının birini kazanabilen Antalyaspor, diğer 12 maçta ise 6 yenilgi ve 6 beraberlik aldı.

SON 3 MAÇTA TEK PUAN

Zorlu karşılaşmaya düşme hattında olan bir takım olarak çıkacak Antalyaspor, son haftalarda istediği sonuçları alamıyor. Son 3 maçından tek puan çıkarabilen Kırmızı-Beyazlılar, Adana Demirspor ve Başakşehir'e kaybederken, Sivasspor ile berabere kaldı.

GİRESUN'DA 44 YILDIR KAYBETMİYOR

Tarihinde 9 kez karşı karşıya gelen iki takımdan Antalyaspor, deplasmanda 1977 yılından bu yana kaybetmiyor. O tarihten bu yana 3 kez karşı karşıya gelen ekiplerden Antalyaspor, 2 beraberlik ve 1 galibiyet gördü. Akrep, ayrıca Giresunspor'a rakip olduğu son 7 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi.

CRIVELLI VE WRIGHT'TA SORUN YOK

Sakatlıkları bulunan 2 oyuncudan sevindirici haber geldi. Hafif sakatlıkları bulunan forvet oyuncuları Enzo Crivelli ile Haji Wright'ın Giresunspor maçında forma giyebileceği öğrenildi. 2 oyuncunun, futbol sorumlusu Nuri Şahin'in görev vermesi halinde sahada olmaları bekleniyor. İtalya'daki tedavisini tamamlayarak Antalya'ya gelen Poli ve sezon başında sakatlanarak 6 ay sahalardan uzak kalacak Doğukan Nelik'in ise tedavilerine devam ediliyor.

DOUKARA RAKİP OLUYOR

2018 yılında transfer olduğu Antalyaspor'da 1.5 yıl formasını giyen Souleymane Doukara, ilk kez eski takımına rakip olacak. Sezon başında Giresunspor'a transfer olan Senegalli golcü, 2019-2020 sezonu öncesi 3 milyon dolar karşılığında Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ettifaq'ın yolunu tutmuştu.

 

 

11. HAFTA

Hakem: Suat Arslanboğa

Giresunspor

Teknik Direktör: Hakan Keleş

Okan Koçuk   

Diarra   

Zeki Yavru   

Aziz Behich   

Perez   

Traore   

Sankhare

Diabate   

Flavio   

Serginho

Doukara

 

Antalyaspor

Teknik Direktör: Alfons Groenendijk

Boffin   

Naldo   

Güray Vural   

Kudryashov

Bünyamin Balcı   

Veysel Sarı   

Doğukan Sinik   

Fredy

Amilton  

Hakan Özmert

Crivelli

 

Stadyum: Çotanak

Saat: 20.00

TV: Bein Sports