Akrep'in 'Umut'u var

Transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor’da gözler Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun vereceği karara çevrildi. Kırmızı-Beyazlılarda Emir Ortakaya’nın ardından Umut Nayir için de verilecek son karar bekleniyor.

Soner Dikmen, Kenan Piric, Moussa Djenepo ve Thalisson transferlerini tamamlayan Antalyaspor’da şimdi öncelikli olarak santrafor bölgesi yer alıyor. Emir Ortakaya için girişimlerde bulunan ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun kararını bekleyen Kırmızı-Beyazlılar, İstanbul ekibinden bir isim için daha pusuya yattı. 

BİR YERLİ, BİR YABANCI

Adam Buksa ve Britt Assombalonga ile yollarını ayırmasının ardından kadrosunda santrafor kalmayan Kırmızı-Beyazlılar, bu bölge için 2 transfer planlarken bir yerli ve bir yabancı ismi renklerine bağlamak istiyor. Antalyaspor’un yerli oyuncu için hedefi ise Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu Umut Nayir oldu. 

KONYA VE RİZE DE TAKİPTE

Halen Fenerbahçe ile Avusturya kampında bulunan 31 yaşındaki futbolcu için net karar henüz karar verilmezken, Jose Mourinho’nun raporuna göre girişimlere başlanacak. Sarı-Lacivertlilerin Cenk Tosun’u transfer etmesiyle birlikte takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Umut Nayir için Antalyaspor’un dışında başka ekipler de sırada bekliyor. Golcü futbolcu için Antalyaspor’un yanı sıra Rizespor ve Konyaspor’un da girişimleri bulunuyor. 

FENERBAHÇE’DE ŞANS BULAMADI

Geçtiğimiz sezon başında da Antalyaspor’un gündemine gelen Umut Nayir, o dönem Fenerbahçe’ye imza attı. Sarı-Lacivertlilerde fazla forma şansı bulamayan başarılı futbolcu, 13 maça çıkarken gol ya da asist katkısı koyamadı. Devre arasında kiralık olarak transfer olduğu Pendikspor ile küme düşme tecrübesi yaşayan Nayir, İstanbul ekibiyle 18 maçta 5 gol ve 1 asist üretti.