Akrep’in genç orta sahası için pazarlık kızışıyor

Antalyaspor’un geçen sezon başında Polonya ekiplerinden Lechia Gdansk’den transfer ettiği Jakub Kaluzinski için geçtiğimiz haftalarda resmi teklif yapan La Liga ekiplerinden Real Valladolid’in genç oyuncu için yeni bir teklifle kırmızı – beyazlı ekibin kapısını çalmaya hazırlandığı iddia edildi.

Kırmızı – beyazlıların geçen sezon başında Polonya ekiplerinden Lechia Gdansk’den transfer ettiği 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Jakub Kaluzinski için geçtiğimiz haftalarda teklif yapan İspanya’nın La Liga ekiplerinden Real Valladolid’in yeni bir teklifle Antalyaspor’un kapısını çalacağı öne sürüldü.

TEKLİFİ ARTIRACAKLAR

Genç orta saha oyuncusu için haftalardır görüşmelerini sürdüren Real Valladolid’in 2.5 milyon Euro’luk ilk teklifini artıracağı gelen bilgiler arasında yer aldı. Antalyaspor’un ise oyuncu için 4 milyon Euro civarında bonservis istediği aktarıldı.

CELTİC DE İLGİLENİYOR

Bir yıldır Antalyaspor formasını terleten ve geçtiğimiz sezon Süper Lig’de çıktığı 35 maçta 2 asist kaydeden Jakub Kaluzinski’nin geçtiğimiz hafta İskoç devi Celtic’in de radarına girdiği öğrenilmişti. İskoç medyasında çıkan habere göre Lechia Gdansk’de oynadığı dönemden bu yana takip edilen Kaluzinski için resmi teklif sunulabileceği belirtilmişti.

PUCELA FİCHAJES