AKREP GOLCÜYÜ GETİRİYOR

Hücum hattına transfer için çalışmalarını sürdüren Antalyaspor'da santrafor belli oldu. Pek çok isimle görüşen Kırmızı-Beyazlılar, Palmeiras'tan Luiz Adriano'yu renklerine bağladı. Akrep, Fenerbahçe'den bonservisini alması halinde de Sinan Gümüş'ü de renklerine bağlayacak.

Admir Mehmedi, Fernando Lucas Martins ve Alassane Ndao'yu renklerine bağlayan Antalyaspor, hücum hattına son takviyelerini yapmak için artık hamlelerini yapıyor. Bafetimbi Gomis, Diego Costa ve Nikola Kalinic gibi isimlerden istediğini alamayan Antalyaspor, Palmeiras'tan Luiz Adriano'yu renklerine bağladı.Kırmızı-Beyazlılar, önceki sezon formasını giyen Sinan Gümüş'ün transferlerini bitirme aşamasına getirdi.

YARIN GELECEK

Pek çok isimle görüşme yapan Akrep, Brezilyalı Luiz Adriano'yu renklerine bağladı. Son olarak Palmeiras forması giyen Adriano, yarın Antalya'ya gelecek. Kariyerinde Internacional, Shaktar Dontesk, Milan ve Spartak Moskova formalarını da giyen 34 yaşındaki futbolcu, 4 kez Brezilya Milli Takım forması da giydi.

Kariyerinde 491 maçta 194 gol kaydeden deneyimli futbolcu, geçen sezon Palmeiras formasıyla 37 maçta 5 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

ALİ KOÇ'UN KARARI BEKLENİYOR

Antalyaspor'un transferde sona getirdiği diğer isim ise Sinan Gümüş oldu. Önceki sezon Kırmızı-Beyazlı formayı giyen deneyimli futbolcuyla anlaşma sağlayan Antalyaspor'un gözü, Sarı-Lacivertlilerin Başkanı Ali Koç'ta. Sinan Gümüş'ü kadro dışı bırakan ve transferine izin vermeyen Ali Koç'un ikna olması halinde 28 yaşındaki futbolcunun transferi tamamlanacak.

GİRESUN VE MALATYA İSTİYOR

Antalyaspor'un yanı sıra Süper Lig'den iki kulüp daha Sinan Gümüş'ün transferi için yoğun çaba harcıyor. 28 yaşındaki futbolcu için Giresunspor ve Yeni Malatyaspor da resmi teklif veren diğer ekipler oldu.

ANTALYASPOR PERFORMANSI

2019-2020 sezonunun ikinci devresinde Antalyaspor forması giyen Sinan Gümüş, gösterdiği performansla dikkat çekmişti. İtalya'nın Genoa takımından kiralanan başarılı kanat oyuncusu, 13 maçta attığı 5 gol ve 1 asistin ardından Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu.