AKREP ERSUN YANAL’A EMANET

Teknik adam arayışlarında sona gelen Antalyaspor, Ersun Yanal ile imza aşamasına geldi. Deneyimli teknik adam için resmi açıklamanın bugün yapılması bekleniyor

Tamer Tuna ile yolları ayırdıktan sonra teknik adam arayışlarına başlayan Antalyaspor, çalışmalarının sonuna geliyor. Abdullah Avcı ile anlaşma sağlayamayan Kırmızı-Beyazlılar, son olarak Fenerbahçe'yi çalıştıran Ersun Yanal ile el sıkıştı. Önceki gün Başkan Ali Şafak Öztürk'ün otelinde bir araya gelen ikili, prensip anlaşmasına vardı. Kırmızı-Beyazlıların, Ersun Yanal için bugün resmi açıklama yapması bekleniyor.

MURAT SÜĞLÜN AÇIKLADI

Görüşmelerle ilgili olarak bilgi veren Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Murat Süğlün, "Ersun Yanal görüştüğümüz hocalardan bir tanesi. Milli aranın takımımıza iyi geleceğini, yeni hoca ile adaptasyon sürecini kısa sürede atlatacağımızı düşünüyoruz” ifadelerine yer verdi.

440 MAÇTA 185 GALİBİYET

Bugüne kadar Denizlispor, Yeni Salihlispor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Manisaspor, Trabzonspor, Eskişehirspor ve A Milli Futbol Takımı'nı çalıştıran deneyimli teknik adam, son olarak Fenerbahçe'de görev aldı. Geçen sezonun ortalarında görevinden ayrılan Ersun Yanal o dönemden bu yana takım çalıştırmıyor. Süper Lig'de bugüne kadar 440 maça çıkan 58 yaşındaki çalıştırıcı, 185 galibiyet, 111 beraberlik ve 144 yenilgi gördü. Ersun Yanal'ın Fenerbahçe ile bir de Süper Lig şampiyonluğu başarısı bulunuyor.

KORAY GEÇGEL