AKREP'E PRİM DOPİNGİ

Giresunspor galibiyetinin ardından Altay'ı da evine eli boş göndererek bu sezon ilk kez 2'de 2 yapan Antalyaspor'da futbolcuların yüzü hem 3 puanla hem de primle güldü. Kırmızı-Beyazlılarda galibiyet primi 2'ye katlanırken, verilen izin de 1 gün artırıldı.

Süper Lig'de bu sezon istikrarsız bir grafik çizen Antalyaspor, son 2 haftada aldığı 2 galibiyetle moralleri yerine getirdi. Önce deplasmanda Giresunspor'u yenen ve bu sezon dış sahadaki ilk galibiyetini alan Kırmızı-Beyazlılar, Altay'ı da mağlup ederek galibiyet serisine başladı. Bu sezon ilk kez 2 maç üst üste kazanan Antalyaspor'da Başkan Aziz Çetin de primleri ikiye katladı. Giresunspor maçından sonra futbolculara söz veren Çetin, Altay galibiyetiyle birlikte 2 kat prim vaadini yerine getireceğini açıkladı.

60 BİN TL PRİM VERİLECEK

Giresunspor karşılaşmasının ardından futbolculara 30 bin TL prim dağıtılan Antalyaspor'da Başkan Aziz Çetin Altay mücadelesinden galibiyet çıkarılması halinde bu rakamın ikiye katlanacağını duyurmuştu. Altay maçının ardından soyunma odasına inen Başkan Çetin, 3 puanın gelmesiyle birlikte verdiği sözü hatırlatarak yerine getirileceğinin müjdesini verdi.

İZİNLER 1 GÜN ARTTI

Başkan Aziz Çetin'in verdiği prim müjdesinin ardından futbolculara bir güzel haber de Futbol Sorumlusu Nuri Şahin'den geldi. Milli ara nedeniyle 3 gün izin vermeyi planlayan Nuri Şahin, alınan galibiyetle birlikte bunu 4 güne çıkardı. Buna göre Kırmızı-Beyazlılar, milli aranın ardından oynanacak Hatayspor karşılaşmasının hazırlıklarına perşembe günü başlayacak.