AKREP BAYKUŞ AVINDA

Son iki haftada 5 puan kaybeden Antalyaspor, son şampiyon Başakşehir'e konuk oluyor. Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak mücadelenin başlama saati 19.00 olacak

Süper Lig'in 6. haftasında Başakşehir ile Antalyaspor 3 puan mücadelesine çıkacak. Son iki haftada Yeni Malatyaspor'a yenilen, Gaziantep FK'yle de berabere kalarak 5 puan kaybeden Antalyaspor, düşüşe son vermek istiyor. Başakşehir ise kötü başladığı ligin son iki haftasında Kasımpaşa ve Trabzonspor'u devirerek 6 puanı hanesine yazdırdı.

30. RANDEVU

Başakşehir ile Antalyaspor, bugünkü karşılaşmayla birlikte 30. kez bir birlerine rakip olacak. Kırmızı-Beyazlılar, geride kalan 29 maçın 8'inden 3 puanla ayrılırken, 6 maç eşitlikle tamamlandı. Başakşehir de 15 karşılaşmanın galibi olmayı başardı.

GEÇEN SEZON PUAN ALAMADI

Başakşehir ile Antalyaspor arasında geçen sezon oynanan her iki karşılaşmayı da İstanbul temsilcisi kazanırken, Kırmızı-Beyazlılar gol atma başarısı gösteremedi. Güçlü rakibine karşı İstanbul'daki son galibiyetini 2012'de alan Akrep, mücadeleyi Isaac Promise'nin golüyle 1-0 kazanmıştı.

6 EKSİK

Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, zorlu mücadelede 6 futbolcusundan faydalanamayacak. Kırmızı kart cezalısı Sidney Sam ve Ufuk Akyol'un yanı sıra sakatlıkları bulunan Armel Drole, Serdar Gürler, Fredy Ribeiro ve Hakan Özmert takımdaki yerlerini alamayacak.

 

Stadyum: Fatih Terim Stadyumu

Hakem: Ali Palabıyık

Başakşehir

Mert Günok

Rafael

Skrtel

Epureanu

Bolingoli

Mehmet Topal

Visca

Aleksic

İrfan Can Kahveci

Deniz Türüç

Demba Ba

Teknik Direktör: Okan Buruk

 

 

 

 

Antalyaspor

Boffin

Mert Yılmaz

Veysel Sarı

Naldo

Kudryashov

Bünyamin Balcı

Nuri Şahin

Amilton

Orgill

Podolski

Jahovic

Teknik Direktör: Tamer Tuna

Bein Sports

FARUK ÇELİK