AKKON ANTALYA İL BAŞKANLIĞI AÇILDI

AKKON (Araç Kiralamacıları Konfederasyonu) Antalya İl Başkanlığı Kuruldu. AKKON Genel Başkanı Asım Kızmaz ve diğer konfederasyon başkanları eşliğinde açılış gerçekleştirildi.

Rabia DEMİROK

Yurt genelinde farklı illerde faaliyetlerini sürdüren AKKON (Araç Kiralamacıları Konfederasyonu), İl Başkanlığı ofisinin açılışı gerçekleşti. Açılışa, AKKON Genel Başkanı Asım Kızmaz, AKKON Kocaeli İl Başkanı Güray Karalı, AKKON Mersin İl Başkanı Nevzat Uğurlu, AKKON Alanya İlçe Başkanı Ecevit Yetiş,  Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin’in yanı sıra birçok kurum ve kuruluşlardan katılım sağlandı. AKKON Antalya İl Başkanı Vural Bilgili, “Yıllardır bizimde içerisinde olduğumuz bu sektörde eksiklerin ve yapılması gereken yeniliklerin olduğunu görerek yola çıktık. Konfederasyonumuzun ilk adımı, AKDER Ankara Kiralamacılar Derneği’nin kurulmasıyla atıldı. Sektörün daha sağlıklı, düzenli ve kaliteli hizmet verebilmesi için kurulan diğer derneklerin de bir araya gelmesiyle OKFED yani otomobil kiralamacıları federasyonu kuruldu. Son olarak 3 federasyon ve 18 dernek, AKKON çatısı altında birleşti. Genel Başkanımız Asım Kızmaz’ın öncülüğünde kurulan AKKON bugün Türkiye genelinde 2 bin 400 üyesiyle çalışmalarını sürdürmektedir. Artık birlikte güzel çalışmalar yaparak sektöre katkı sağlama sırası bizde. “Birlikten kuvvet doğar” diyerek Antalya’daki tüm araç kiralamacılarını AKKON çatısı altında işbirliğine davet ediyorum” şeklinde konuştu.

“AKKON AİLESİNİ BÜYÜTECEĞİZ”

Açılış sonrası Genel Başkan Asım Kızmaz, İl Başkanı Bilgili ’ye teşekkür belgesi taktim etti. Diğer Konfederasyon başkanları ise, Bilgi’yi bu özel günde yalnız bırakmadıklarını söyleyerek başarı temennisinde bulundu. Genel Başkan Asım Kızmaz, “Şuan Türkiye genelinde 2 bin 400 üyeye ulaştık. Bu üye sayısını 4bin 500 sevilerine çıkarmayı amaçlıyoruz. Diğer il başkanlarımla birlik el ele AKKON ailesini giderek büyüteceğiz. İlerleyen dönemlerde yoğun projelerimiz olacak. Yarın da Alanya’da bir açılışımız var. AKKON ailesini elimizden geldiği kadar büyütmeye devam edeceğiz. ”dedi.