AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NİN ACI GÜNÜ
Bir süre önce akciğer nakli olan Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Veli Ağırdır (65), hayatını kaybetti.

Bir süre önce akciğer nakli olan Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Veli Ağırdır (65), hayatını kaybetti.
AÜ Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Veli Ağırdır, 29 Ekim 2020 tarihinde Ankara’da akciğer nakli ameliyatı oldu. Durumu ağırlaşan Ağırdır’ın, dün gece akciğer fibrosizinden dolayı hayatını kaybettiği öğrenildi.
AÜ Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Ağırdır’ın vefatıyla ilgili bir mesaj yayınladı. Özkan mesajında, “Üniversitemiz hastanesinde sayısız hastaya şifa olmuş, sayısız doktor yetiştirmiş, çok sevilen kıymetli öğretim üyesi Prof. Dr. Bülent Veli Ağırdır hocamızı kaybettik. Kendisini Uncalı Cami’nde ikindi namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlayacağız. Acımız büyüktür, başımız sağolsun. Muhterem hocamıza Allah’tan rahmet, geride bıraktığı bize ve tüm sevenlerine sabır ve metanet diliyorum" ifadelerine yer verdi.
İHA
İstiklal Marşı’nın kabulünün 104. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programı, Antalya Valisi Hulusi Şahin’in katılımıyla gerçekleştirildi.
Uzun zamandır ülke gündeminde olan, geçtiğimiz günlerde Konya’da 2 yaşındaki Rana bebeğin ölümü ile gündeme gelen başıboş sorunu devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın talimatlarına rağmen başıboş köpeklerin Antalya’da toplatılmadığı ortaya çıktı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 12 Mart Çarşamba günü Antalya’da hava durumunun parçalı ve az bulutlu olması bekleniyor.
Hava sıcaklıklarını mevsim normallerinin oldukça üstünde seyrettiğini söyleyen Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmini Uzmanı Abdullah Macit, "Sıcaklıklar 8 ila 12 dereceye kadar çıkacak. Akdeniz Bölgesi’nin kıyı kesimlerinde 30 dereceye kadar çıkmasını bekliyoruz" dedi.
Vatandaşlar Antalya’daki nöbetçi eczaneleri araştırmaya başlarken, Antalya Eczacı Odası tarafından yayınlanan liste ile bugünkü nöbetçi eczaneler belli oldu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 11 Mart Salı günü Antalya’da hava durumunun az bulutlu ve açık olması bekleniyor.
CHP’li Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Yerel Eşitlik Eylem Planı Çalıştayı’nda yaptığı konuşmada, eşitlik bayrağını dalgalandırmak isterken, erkekleri küçümseyen ve genelleyen açıklamalarıyla toplumsal cinsiyet eşitliği anlayışına zarar verdi. “Erkekler gevşektir” diyerek, insanlığın yarısını töhmet altında bırakan Kotan, çalıştayın ruhuna gölge düşürdü.
İstanbul’un tahtına oturmuşken gözünü uzak diyarların tacına diken Ekrem İmamoğlu, CHP’nin 23 Mart'ta düzenleyeceği cumhurbaşkanı adaylığı ön seçimi için il il dolaşarak, adeta bir hükümdar edasıyla sahnelerde boy gösteriyor. İstanbul’daki trafik keşmekeşi, altyapı yaraları ve vatandaşın bitmeyen çilesi ortadayken, özellikle Antalya programında yaşananlar ve Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal’ın finansman kaynaklarına dair sert soruları, bu eleştirileri daha da alevlendirdi.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bir eğitim sendikasının “müfredat dışı ders işleneceği” iddialarına ilişkin, “Eğitim öğretim kurumlarımızda, ilgili mevzuatımızla çerçevesi belirlenerek Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığımızca onaylanan müfredat dışında herhangi bir konunun ders içeriği olarak belirlenmesi veya okutulması mümkün değildir.” açıklamasında bulundu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 10 Mart Pazartesi günü Antalya’da hava durumunun açık ve az bulutlu olması bekleniyor.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz