AKDENİZ SANAYİ SİTESİ'NDE TAPU SEVİNCİ

Akdeniz Sanayi Sitesi esnafının 45 yıldır özlemle beklediği tapularını teslim eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “204 yeni tapuyu hak sahiplerine teslim ettik. Özlemle beklenen bu tapular 204 yeni işyeri, 204 yeni ekmek kapısı demek" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi'nin hak sahibi esnafına tapularını teslim etti. Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Öztürk'ü ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden Başkan Tütüncü, sanayi esnafının bu anı 45 yıldır özlemle beklediğini belirtti.

Akdeniz Sanayi Sitesi'nin Türkiye'nin en büyük sanayi sitelerinden biri olduğunu belirten Başkan Tütüncü, “Antalya'nın da en büyük sanayi sitesi. Uzun yıllar geçmişi var. Akdeniz Sanayi'ye 200'den fazla yeni iş yerinin kazandırılacak olması, yeni bir sanayi sitesi eklenecek olması son derece özel, önemli, anlamlı bir iş. Özlemle beklenen bu tapular 204 yeni işyeri, 204 yeni ekmek kapısı demek. 200'den fazla yeni tapunun Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi'ne, çok değerli hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

DHA