AKDENİZ’İN YENİ SESİ

Antalya ve bölgenin nabzını tutarak, yayım hayatına başladığı 15 Temmuz tarihinden itibaren hızla büyüyen Lider Gazete, medya olmanın gururunu yaşıyor. ‘Bölgenin En Güçlü Şehir Gazetesi’ Lider, bünyesinde kurduğu Lider TV ile yalnızca okuyucuların değil artık izleyicilerin de yeni adresi oldu

Antalya’nın merkez ve doğu ilçelerinde yayım hayatını sürdüren ‘Bölgenin En Güçlü Şehir Gazetesi’ Lider, bünyesine Web TV’yi katarak Antalyalılardan aldığı güçle emin adımlarla yoluna devam ediyor.  Genel Yayın Yönetmeni Sabri Çağlar öncülüğünde büyüyen genç, dinamik ve deneyimli kadro ile Lider TV yayın hayatına başladı. Dijital dünyaya ayak uyduran ve hedef kitlesini genişleten Lider, aynı zamanda internet sitesinde de üstün başarı göstererek zirveye oturmayı başardı.

LİDER MEDYA GURURLA SUNAR

Gazete ve Web TV’yi tek çatı altında buluşturan Lider Medya, Akdeniz’in sesi olmak için çıktığı yolda başarı merdivenlerini hızla tırmanıyor. İzleyicilerine en doğru ve güvenilir haberleri aktaran Lider TV’de her sabah yerel gazetelerin değerlendirildiği ‘Lider İle Gün Başlıyor’ canlı programıyla gündemin sıcak gelişmeleri aktarılıyor. Gün içerisindeki 13.00 ve 15.00 haberleri ile son dakika gelişmelerin aktarıldığı Web TV’de, Yeşilçam kuşağı da izleyenlerle buluşuyor. Türkiye ve Antalya’da yaşananları kamuoyuyla buluşturan Ana Haber Bülteni ise hafta içi her gün saat 18.30’da ekranlardaki yerini alıyor. Sporseverleri de unutmayan Lider Medya, konukları ve konularıyla iddialı Lider Spor programıyla izleyiciyle buluşuyor. Gündemin değerlendirildiği ve karşıt fikirlerin bir araya geldiği Bizim Görüş tartışma programı da alanında deneyimli isimlerle ekranlarda farklı bir bakış açısı aralıyor. İlerleyen günlerde yeni programlarla ekranlara yeni bir soluk getirecek olan Lider Medya gururla sunar.

BÖLGENİN EN GÜÇLÜSÜ

Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Sabri Çağlar, okuyucuların yanı sıra izleyiciyle buluşmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “15 Temmuz gibi önemli bir tarihte yayım hayatına başlayan Lider Gazete kısa süre içerisinde Antalyalılar tarafından benimsendi. Gazetemizin adını Akdeniz’de duyurduk. Okuyucularımızdan gelen olumlu dönüşlerin ardından medya olarak yayın hayatımıza devam etme kararı aldık. Deneyimli bir ekiple çalışmanın meyvelerini alıyoruz. Artık sadece bölgenin en güçlü şehir gazetesi değil, en güçlü medya organı olacağız” ifadelerini kullandı.

FATMA ARSLAN