Akdeniz derbisi

Bu sezon henüz galibiyetle tanışamayan Alanyaspor, bu kez ligin dibinde yer alan Adana Demirspor’un karşısına çıkacak. Her iki takım için de büyük önem taşıyan mücadelenin başlama saati 20.00 olacak.

Süper Lig’de sezonu beklentilerin çok uzağında açan Alanyaspor, ilk galibiyet için Akdeniz derbisine çıkıyor. Henüz galibiyet göremeyen iki takımın mücadelesinin başlama saati 20.00 olacak. Karşılaşmaya Yeni Adana Stadyumu ev sahipliği yapacak.

DERBİDE ADANA ÜSTÜNLÜĞÜ

Süper Lig’in en zayıf ekibi olarak nitelendirilen Adana Demirspor karşısında Alanyaspor’un istatistikleri, can sıkıyor. Bugüne kadar 31 kez birbirine rakip olan iki takımdan Alanyaspor 8 kez kazanırken, 13 mücadeleden ise puansız ayrıldı. 10 maçta da taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı.

6 MAÇTA TEK GALİBİYET

Genel rekabette rakibine karşı geride bulunan Alanyaspor, son dönemlerde de istenen sonuçları almakta zorlanıyor. Adana Demirspor’a konuk olduğu son iki maçı 4’er golle kaybeden Antalya ekibi, rakibine karşı oynadığı son 6 Süper Lig maçının da sadece 1’ini kazanabildi.

7 OTOBÜSLE DEPLASMAN

Zorlu karşılaşmaya Alanyaspor taraftarı akın edecek. Turuncu-Yeşilliler Başkan Yardımcısı Cuma Kadıoğlu, taraftara 7 adet otobüs tahsis etti. Başkan Yardımcısı Kadıoğlu, “Alanyaspor bizim şehrimizin en önemli ve en büyük temsilcisi. Bu yüzden taraftarımız bizim için çok önemli. Her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz. Alanyaspor’un Süper Lig’de olması büyük bir değer. Şehrimizin en büyük tanıtım yüzü olan Alanyaspor’un kıymetini şehirde yaşayan herkes bilmeli. Alanyaspor taraftarları takımla bir bütün. Her zaman takımımızın destekçisiyiz” dedi.

 

6. HAFTA

Stadyum: Yeni Adana

Hakem: Emre Kargın

TV: Bein Sports

Saat: 20.00

Adana Demirspor

Teknik Direktör:

Vedat Karakuş   

Semih Güler   

Gravillon   

Manev   

Abdulsamet Burak   

Bünyamin Balat

Maestro   

Alioui 

Yusuf Sarı

Ali Yavuz Kol

Barasi

 

Alanyaspor

Teknik Direktör: Fatih Tekke

Ertuğrul Taşkıran 

Hadergjonaj    

Lima   

Aliti   

Balkovec   

Richard   

Makouta

Yusuf Özdemir

Efecan Karaca

Augusto

Cordova