AK PARTİLİ ÜLKER: KOLTUK SEVDALISI DEĞİLİZ

AK Parti Muratpaşa İlçe Teşkilatı, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Ülker, siyasi görüş fark etmeksizin herkesin sorununa çözüm aramak için yola çıktıklarını belirterek, “Koltukta oturup insanlarla sohbet etmeye gelmedik. Sahada çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor” dedi

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker ve ilçe teşkilatı bir otelde düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda 25 Eylül’de tamamlanan kongrenin ardından hızlı bir şekilde çalışmalara başladıklarını belirten Başkan Ülker, “Güzel bir yönetim oluşturduk. Koltuğumuzda oturup insanlarla sohbet etmeye gelmedik.  Sokak sokak çalışmaya geldik. Bu süre içerisinde de ‘Dünden bugüne Ak Parti’ diye bir çalışma gerçekleştirdik. AK Parti Muratpaşa teşkilatlarında kurulduğumuz günden bugüne kadar çalışan teşkilatlarımızı ziyaret ettik. Siyasette ahde vefanın önemli olduğunu düşünüyorum. Her hafta 55 mahalle muhtarımızı arayarak mahallelerin sorunlarını dinliyoruz. O hafta içerisinde mahallelerde muhtarlarımızla birlikte çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Sosyal işlerimiz çalmadık kapı bırakmıyor. İhtiyacı olan herkesi geziyorlar” diye konuştu.

“BELEDİYEDEN AYNI HASSASİYETİ BEKLİYORUZ”

Sahada yaptıkları çalışmalar ile ihtiyaç sahiplerine ulaştıklarını dile getiren Başkan Ülker, aynı hassasiyeti Muratpaşa Belediyesi’nden de beklediklerini belirtti. Ülker, “Pandemi döneminde hepimizin en önem vermesi gereken şey yardımlaşmak,  maske, temizlik. Biz herkesin yanında yer almaya çalışıyoruz.  Ancak ne yazık ki göreve geldiğimden itibaren gözlemlediğim kadarıyla Muratpaşa Belediyesi’nin son 2 ayda birkaç asfalt ve makamda kabul edilen ziyaretler dışında bir çalışma görmedik.  Biz sürekli sahadayız. Aynı özveriyi belediyemizden de bekliyoruz. Sadece 29 Ekim,  10 Kasım gibi günleri anarak olmaz. Bizler de özel günlerimizi anıyoruz ama sadece bunları anarak siyaset yapmayı doğru bulmuyorum. İhtiyaç sahiplerine başta belediye başkanımız olmak üzere herkesin ulaşması gerektiğine inanıyorum”

“MURATPAŞA ‘TAMAM’ DİYECEĞİZ”

Siyasetçilerin vatandaşla bürokratlar arasında köprü görevi kurması gerektiğini vurgulayan Başkan Osman Ülker, “Siyasetçi tepeden bakma makamı olmamalıdır. Siyasetle ilgilenen insanlar halkın arasında olmalıdır. Ben sahada gezerken insanlar seçim mi var diye soruyorlar. Biz sadece seçim dönemi siyaset yaparak başarılı olamayız. Ben çalışmalarımızın başarıya ulaşacağına inanıyorum. Sandıkta da sonucunu alacağımızı düşünüyorum. Bu dönem Muratpaşa’da yönetiminin değişeceğine inanıyorum. Bu dönem ‘Muratpaşa tamam’ diyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Toplantının ardından basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektiren Ülker, AK Parti Muratpaşa İlçe Teşkilatı adına katılımcılara fidan hediye etti.

“KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Muratpaşa Belediyesi’nin İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan bir rapora savunma düzenlediğinin altını çizen Başkan Ülker, konunun takipçisi olacaklarını söyleyerek, “Belediye, kaçak ve fazla imar uygulamaları, savcılık şikayet konuları,  ihale fesatları,  yurtdışı harcamaları,  imzasız hak edişlerin ödenmesi, bağışlanan arsaların verilmesi, satılması, belediyeye ait araçlar, fazla mesai ödemeleri, kurulan komisyonlarda toplantı yapmadan alınan huzur hakları gibi konular hakkında soruşturma geçiriyor. Çok ciddi bir rapor var. Biz konunun takipçisi olacağız”  sözlerine yer verdi.

SİYASİ GÖRÜŞ SORMADAN HİZMET

Şu anda AK Parti’nin Muratpaşa’da 44 bin üye sayısına ulaştığına dikkat çeken AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker, “Ayda bin üye ortalama ile ilerliyoruz. 2 ayda 2 bin üye yaptık. Yaklaşık 5 bin civarı üyelik hedefimiz var. Bu şekilde devam edersek 3 ay içerisinde 5 bin rakamına ulaşırız. Bizim için üyelik sadece bir süre içerisinde bir kampanyada yapılan çalışma değil, görev süremiz boyunca partimize üye olmak isteyen herkesin ayağına gideceğiz. Sadece AK Partililerle değil tüm siyasi partili vatandaşlarımıza kucak açarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu bizim vatandaşlık görevimiz.  Siyasi görüşünü sormadan insanların ihtiyacına koşacağız” dedi. 

FATMA ARSLAN