AK PARTİLİ ÜLKER BASINLA BULUŞTU

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker ve ekibi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensupları ile kahvaltıda buluştu. Ülker, Kırcami sorunu hakkında değerlendirmede bulunarak, “Kırcami’yi siyasete malzeme yapmayalım” dedi.

İrem GÜNEYBAZ

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker ve ekibi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Programda konuşan Muratpaşa İlçe Başkanı Ülker, Antalya’nın gündeminde yer alan sıkıntılar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Osman Ülker’in gündeminde Kırcami sorunu, belediyelerin çalışmaları, fahiş fiyat denetimleri ve dövizdeki çalkalanmalar vardı.

KIRCAMİ SORUNU

Kırcami referandumunda Muratpaşa Belediyesi’ne destek vermek istediklerini belirten Başkan Ülker, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve yetkililerinin destek noktasında umursamaz davrandığını vurguladı. Başkan Ülker, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de Kırcami sorununu yeteri kadar önemsemediğini belirten Başkan Ülker, “Kırcami’yi siyasete malzeme yapmayalım. Yapmamız gereken ne varsa yapalım, yapmamamız gereken tek şey; siyasettir. Yapmamız gereken ne varsa yapalım, yapmamamız gereken tek şey; siyasettir. Bizler de Kırcami halkının her dönem olduğu gibi arkasında durmaya, desteklemeye devam ediyoruz. Bu süreçte plan yapma yetkisi Antalya Büyükşehir ve Muratpaşa Belediyesi’nde ancak bizlere düşen bir sorumluluk varsa yerine getirmeye hazırız. Kırcami sorunu 30 yıldır devam ediyor. Bu sorunun çözüme kavuşması konusunda hükümetimizle ve milletvekillerimizle konunun çözümü noktasında köprü görevi yaparak destek olmaya her daim açığız” diye konuştu.