AK PARTİLİ SANCAKTAR HALKLA BULUŞTU

AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, yönetim kurulu üyeleriyle İmecik Mahallesi'ni ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, yönetim kurulu üyeleriyle kırsal mahallelere ziyaretlerde bulunuyor. İmecik'te mahalle sakinleriyle bir araya gelen AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve beraberindekiler halkın isteklerini ve taleplerini de dinleyip, gerekli yerlere ulaştırmak üzere notlar aldı.

Kemal Sancaktar, İmecik muhtarı Ali Küçüksolak ve mahalle temsilcisi Ekrem Kurt ile mahalle halkının sorun ve taleplerini dinleyerek, "Çalışma planımız doğrultusunda gerek merkez gerekse dış mahallelerimizde hemşehrilerimizle buluşmaya, hasbihal etmeye ve dertleşmeye devam ediyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği gibi artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ziyaretlerimizde bizleri sıcak bir şekilde karşılamaları, içten ve samimi muhabbetleri ve misafirperverlikleri dolayısıyla hemşehrilerimize şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Bir kez daha anladık ki bizler gönül insanları ile yoğunlaşmış bir memleketin çocuklarıyız. Onun için de gönül teşkilatçılığı sloganı ile çıktığımız bu kutlu yolda durmadan, dinlenmeden, yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Sancaktar, ilçeye bağlı 52 mahalleye yönelik ziyaretlerin de aksatılmadan ve hız kesmeden devam edeceğini belirterek, "Nasıl ilçe teşkilatımızın kapısı bütün hemşehrilerimize açıksa ben ve yönetim kurulu üyelerim de iç ve dış mahalleleriyle Korkuteli'nin her zaman her yerinde hizmete hazır vaziyette olacağız. İlçe teşkilatı olarak ziyaret etmiş olduğumuz mahalle sakinlerimiz kendilerini ziyaret etmiş olmamızdan dolayı yaşadıkları memnuniyeti dile getiriyor. İnşallah Allah nasip eder, ömrümüz olur bir aksaklık yaşamazsak ben ve yönetim kurulu üyelerimiz görevimizin başında olduğumuz müddetçe mahallelerimizin tamamı ile bir bütün olan Korkuteli'nin derdiyle dertlenip sevinciyle neşeleneceğiz. Hemşehrilerimizin çalacağı kapısı, hizmetine talip kardeşleri, abileri, evlatları olacağız" diye konuştu.

DHA