AK PARTİLİ BAŞKAN YILDIRIM’DAN ‘MUHTAR’ AÇIKLAMASI

Muhalefet partileri tarafından son dönemlerde Türk ordusuna ve öğretmenlere karşı sarf edilen sözler iddiaları üzerine, bir açıklama yapan AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, ayrıca İYİ Parti İlçe Başkanın katıldığı canlı yayında muhtarlar için söylediği sözlere de tepki gösterdi.

"Muhtarlarımıza yönelik kabul edilemez sözler için kınama” başlıklı açıklama AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Muhalefet partileri tarafından milletimizin değerlerine, kurumlarına organize saldırılar sürüyor. Daha önce Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı’nın kendisi gibi düşünmeyen öğretmenlerimize karşı hakaretleri, ardından yine aynı partiye mensup bir milletvekilinin şanlı ordumuz için söylediği sözler içimizi acıttı. Son olarak ilçemiz İYİ Parti İlçe Başkanı’nın katıldığı bir canlı yayında, demokrasimizin olmazsa olmazı ve devletimizin temel taşlarından biri olan muhtarlarımız için sarf ettiği, ‘Bir muhtar düşünelim, bir mahallenin muhtarı, diyelim ki muhtara biz 'Sen bu mahallenin yetkilisisin, bu mahallede istediğin gibi tasarruf edebilirsin’ diyelim, muhtara yetki verelim. Muhtar çok yakın zamanda o mahallenin tapusunu üstüne geçirir.’ Şeklindeki talihsiz sözlerini AK Parti Serik ilçe Teşkilatı olarak esefle kınıyor, muhalefet partilerince vatandaşlarımıza, kurumlarımıza ve değerlerimize yapılan bu saldırıların son bulmasını diliyoruz.”

 

HABER MERKEZİ