AK PARTİ TEŞKİLAT AKADEMİSİ BAŞLADI

Antalya’da AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Türkiye çapında “Bu Hikâyenin Kahramanı Sensin” sloganı ile gerçekleştirilen Teşkilat Akademisi başladı. Programda konuşan Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, propaganda yapan aşı karşıtlarına tepki gösterdi.

İREM GÜNEYBAZ, Bayram OKUDAN

AK Parti Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı koordinasyonunda, "Bu Hikâyenin Kahramanı Sensin" sloganıyla eğitim toplantısı başladı. Türkiye’nin dört bir yanında başlatılan programın Antalya ayağı gerçekleştirildi. Programa eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ve partililer katıldı.

AKDAĞ’DAN AŞI KARŞITLARINA TEPKİ

Programın açılışı öncesinde konuşan Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Türkiye’de ki aşı karşıtlığına karşı tepki gösterdi. Eski Bakan Akdağ, “Aşı karşıtı işittiğiniz haberler, bunların birçoğu uydurulmuş bir takım bilgilere dayanıyor. Aşı olmak asla hasta olmayacağımız anlamına gelmez. Her aşının koruma derecesi farklı. Az sayıda da olsa aşılanmış kişilerin hastalanmasını öne çıkararak aşı karşıtları bir takım propagandalar yapıyorlar. Bunlara vatandaşımız itibar etmesin. Siyasetçiler içerisinde de bunları yapanlar var. Aşımızı olalım. Hem kendimizi hem ailemizi hem de toplumumuzu korumaya devam edelim” dedi.

“TÜRKİYE PANDEMİYE SON DERECE HAZIRLIKLI”

Akdağ, Türkiye’nin dünya ülkelerine kıyasla sağlık alanında öncü olduğunun altını çizerek, Türk siyasetinin de ehil ellerde olduğunu vurguladı. Akdağ, “Biz AK Parti teşkilatları olarak her zaman canlı ve diri kalmaya büyük önem veriyoruz. Türkiye’de alt yapımızın pandemiye son derece hazırlıklı olması sayesinde dayanıklı bir şekilde geçti. Birçok Avrupa ülkesinde hastaların sokaklarda kaldığı, ambulansların içerisinde kalıp hastanelere yatırılamadığı ortamlar gördük. Biz Türkiye’de Avrupa’nın hatta dünyanın nüfusuna göre yoğun bakım yatağı en fazla olan ülkesiyiz. Bize en yakın ülkeler ABD ve Almanya’dır. Bu bir günde olmadı. Yoğun bakım yatak sayısı demek tüm ekibi ile özenle hazırlanan büyük emek gerektiren bir iştir” ifadelerini kullandı.

TAŞ’TAN EĞİTİM PROGRAMI VURGUSU

Programın açılışında konuşan AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ise teşkilat içerisinde yapılan eğitimlere son derece önem verildiğini belirtti. Başkan Taş, Biz bu eğitimlere 2006 yılında Antalya’da yerel ölçekli düzenlemiş olduğumuz ‘Siyasetin Okulu Gençlik Kollarıdır’ diyerek siyaset akademisini kurarak başladık. Sonrasında genel merkezimiz tarafından düzenlenen siyaset akademileri devam etmiştir. Bugün de burada ARGE Başkanlığımız tarafından düzenlenen ‘Bu Hikayenin Kahramanı Sensin’ adlı teşkilat eğitim programına başlıyoruz” diye konuştu.

“AYAK BASMADIK YER BIRAKMAYACAĞIZ”

Eğitim programlarını ardından, hizmete kaldıkları yerden devam edeceklerini belirten Taş, “Bu 2 günlük eğitim programından sonra hiçbir ayrım gözetmeksizin ilçelerimizde, mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı dolaşmadık ev, ayak basmadık yer bırakmayacağız. Ülkemiz üzerine oynanan tüm oyunlara rağmen bu memlekete hizmet etmek için mazlumların umudu sessiz milyonların sesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 2023’te tekrar Başkan yapmak için durmadan yorulmadan çalışacağız” dedi.