AK Parti Serik’te  Söker’le yola devam

AK Parti Serik 8. Olağan İlçe Kongresi’nde mevcut başkan Ahmet Söker yeniden başkan seçildi. 

AK Parti Serik 8. Olağan İlçe Kongresi saat 14.00’te Tosunoğlu Plaza Düğün Salonu’nda yapıldı. Kongreye AK Parti Antalya Milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Mustafa Köse, Kemal Çelik, AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin ve il ve ilçe yönetiminden önemli isimler katıldı. AK Parti Serik 8. Olağan İlçe Kongresi’nde mevcut ilçe başkanı Ahmet Söker ve yönetimi güven tazeledi. 


ÇETİN: İLK GÜNKÜ AŞKLA, YOLA DEVAM!
AK Parti Serik 8. Olağan İlçe Kongresi’nin yoğun ve coşkulu bir katılımla gerçekleştirildiğini söyleyen İl Başkanı Ali Çetin, bugüne kadar teşkilata emek veren yol arkadaşlarına teşekkür etti. AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker ve yönetimini de tebrik eden Çetin, “AK Parti Serik 8. Olağan İlçe Kongremizde başkan seçilen Ahmet Söker ve yönetimini tebrik ediyor, görevi devreden arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şimdi hep birlikte yeniden yola koyulma zamanı. İlk günkü aşkla, yola devam!” dedi. 


SÖKER’DEN SAMİMİYET VE GAYRET VURGUSU
Kongrede konuşan İlçe Başkanı Ahmet Söker ise “Kıymetli yol arkadaşlarım biz AK Parti Serik İlçe Teşkilatı olarak yaklaşık bir yıl kadar önce göreve geldik. Göreve geldiğimiz günden itibaren ilk iş olarak bizim teşkilatlarımızın temeli mahalle başkanlarımızla tek tek ev ev kapı kapı gezdik. Buradaki amacımız teşkilatımızın önceliklerine, mahallelerdeki eksiklerimize önem vermek ve tamamen kavrayabilmekti. Ve aynı zamanda tüm mahalle başkanlarımızla istişare halinde koordineli bir şekilde ispatı oldu. Samimiyeti ve gayreti hiçbir zaman elden bırakmayacağız. Cumhurbaşkanımızla yol yürümek isteyen herkese her zaman kapımız açık” ifadelerini kullandı.