AK Parti MKYK Üyesi Türel, iftar programına konuk oldu

AK Parti MKYK Üyesi ve önceki dönem Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Döşemealtı Yusuf Ziya Öner Fen Lisesinde düzenlenen iftar programına katıldı.

Döşemealtı Yusuf Ziya Öner Fen Lisesinde iftar programı düzenlendi. İftar programına; AK Parti MKYK Üyesi ve önceki dönem Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya İl Emniyet Müdür İlker Arslan, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ve çok sayıda davetli katıldı.


AK Parti MKYK Üyesi Türel, sosyal medya hesabından iftar programına ilişkin yaptığı paylaşımda teşekkürlerini iletirken şu ifadeleri kullandı:

“İftarımızı Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi'nde öğrenci ve yöneticilerimizle birlikte yaptık. Rabbim kabul eylesin inşallah. İl Emniyet Müdürümüz İlker Arslan ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Salih Kaygusuz ile gönül sofrasında hep birlikte olduk. Teşekkürler.”