AK Parti İbradı’da Özaltın ile yola devam

AK Parti İbradı 8. Olağan İlçe Kongresi’nde mevcut başkan Fahri Özaltın yeniden AK Parti İbradı İlçe Başkanı seçildi.

AK Parti İbradı 8. Olağan İlçe Kongresi saat 11.00’da Muammer Aksoy Kültür Merkezinde yapıldı. İbradı 8. Olağan İlçe Kongresine AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, AK Parti önceki dönem Milletvekili İbrahim Aydın ve yönetimden önemli isimler katıldı. AK Parti İbradı 8. Olağan İlçe Kongresi’nde mevcut ilçe başkanı Fahri Özaltın ve yönetimi güven tazeledi.  

“KONGRE ORTAMI ZATEN HER ŞEYİ GÖSTERİYOR”

AK Parti İbradı 8. Olağan İlçe Kongresi’nin yoğun ve coşkulu bir katılımla gerçekleştiğini belirten İl Başkanı Ali Çetin, 8. Olağan İlçe kongrelerimize tüm hızıyla devam ediyoruz. Bildiğiniz üzeri bundan önce Alanya ilçemiz ile başladık. Ardından Serik ilçemiz ile devam ettik. Dün de Finike ve Kemer kongrelerimizi gerçekleştirdik. Bugünde İbradı kongremizi gerçekleştiriyoruz. Kongrelerimizi büyük coşkuyla gerçekleştiriyoruz.  Kongre ortamı zaten her şeyi gösteriyor. Vatandaşlarımızın, partililerimizin, dünden bugüne partimize emek vermiş herkesin ilgisi kongrelerde mevcut. Fahri Özaltın ve yönetimini tebrik ediyor, görevi devreden arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.


 “DURMAK YOK YOLA DEVAM”

Kongrede konuşan İlçe Başkanı Fahri Özaltın ise “Kıymetli yol ve dava arkadaşlarım göreve geldiğimiz günden itibaren teşkilatımız ile kapı kapı gezerek vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Her zaman ilçemiz için mahalle başkanlarımızla, muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile istişarelerde bulunduk. Bundan sonrada Mahallelerimizdeki eksikleri yerinde tespit ederek, devletimizin ve belediyemizin destekleri ile yapacağız inşallah. Cumhurbaşkanımızın yolunda her zaman durmak yok yola devam” dedi.