Ak Parti’de rozet şöleni

Antalya’da 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi AK Parti’ye katılan 7 bin 841 üye için rozet takma rozeti düzenlendi. AK Parti’ye geçen dikkat çeken isimler arasında CHP Kepez Belediye Meclis Üyesi Eren Kurt ve CHP Konyaaltı Meclis Üyesi Şafak Otuzaltı yer aldı. Kurt’un rozetini Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Hakan Tütüncü takarken, Otuzaltı’nın rozetini ise AK Parti İl Başkanı Ali Çetin taktı.

AK Parti Antalya İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda düzenlenen Rozet Takma Töreni’ne AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, İl Başkanı Ali Çetin ve Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkanı Adayı Rıza Sümer, Cumhur İttifakı Konyaaltı Belediye Başkanı Adayı Durali Kolpak katıldı. Antalya’da AK Parti’ye geçen toplamda 7 bin 841 üyeyi temsilen 41 üyeye törenle rozet takıldı. Rozet takılan üyeler arasında CHP, İYİ Parti ve DEVA gibi partilerin yönetim kademelerinden isimlerin AK Parti’ye katılması dikkat çekti.


“YARIM KALA İŞLERİ YAPMAYA BAŞLAYACAĞIZ”

İl Başkanı Ali Çetin tören öncesi yaptığı konuşmasında 31 Mart akşamı zafere ulaşacaklarını belirterek, “Seçim sürecinde bizimle beraber yürüyen bizimle olan desteğini gösteren şükranlarımızı sunuyoruz. Değişime, dönüşüme hazır bir Antalya var. Hizmet kısırlığına son vermek isteyen bir kent var. 5 yılda yapılmayanların daha fazlasını yapmaya yeni vizyonlar ortaya koymaya geliyoruz. 19 ilçede ve büyükşehre talibiz. Hepsini almak istiyoruz. Antalya’ya bir 5 yıl daha kaosa dönük yılları yaşattırmayacağız. 31 Mart akşamı zaferle ulaşacağız. Antalya’da yarım kalan işleri yapmaya başlayacağız. Vizyon projeleri hayata geçirme noktasında çaba sarf edeceğiz” dedi.


“ANTALYA’NIN HİZMETE SUSUZLUĞUNU GÖRÜYORUZ”

Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Köse, Cumhur İttifakı’nın her gün yeni yol arkadaşları kazandığını belirterek, “Artık sona doğru yaklaştık. Biz sona doğru yaklaştıkça akın akın insanların hemşerilerimizin partimize, Cumhur İttifakına teveccüh ettiklerini görüyoruz. Adaylarımız son derece yoğun bir çalışmayı sahada gerçekleştiriyorlar. Teşkilatlarımız inanılmaz bir gayretle sahada adım atmadık yer bırakmıyorlar. Bu çalışmalarda karşılık almak bu çalışmaların karşılığını görmek, milletin teveccühü ile karşılaşmak daha da kıymetli. Nereye gitsek güler, gülen yüzlerle karşılanıyoruz. Antalya'nın hizmete susuzluğunu görüyoruz Büyükşehir'in hizmete çok ciddi manada ihtiyacı olduğunu görüyoruz. Antalya'mızın susuzluğunu Hakan Tütüncü Başkanımız ve on dokuz ilçe adayımızla birlikte gidereceğiz” diye konuştu.


ÇAVUŞOĞLU: FETRET DEVRİ’Nİ BİTİRECEĞİZ

Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’nın hizmete hasret kaldığını gördüklerini dikkat çektiği konuşmasında, “Tütüncü’nün anlattığı projelerin benimsendiğini, umutların arttığını görüyoruz. Gerçekçi güven verici uygulanabilir projeler olduğunu oy vermeyecekler olanlar bile görüyor. Antalya ideolojiye bakmadan bu projeleri destekleyecektir. Antalyalılar en çokta Konyaaltı’nda değişim istiyor. Durali Kolpak ile bu değişim yaşanacak. Rıza Sümer de Kepez’de Tütüncü’nün kaldığı yerden devam edecektir. 19 ilçede adaylarımıza teveccüh var. Emeklerimizin karşılığını alacağız. Adaylarımıza teşkilatlarımıza umut vereceğiz. Antalya’nın Fetret Devri'ni bitireceğiz. Antalya’nın altın çağı Hakan Tütüncü başkanla başlayacak” diye kaydetti.


“ANTALYA’DAN ZAFER ARMAĞAN EDECEĞİZ”

Tören öncesinde kısa bir konuşma yapan Hakan Tütüncü ise “Hep birlikte hep beraber Antalya'ya ve Türkiye'ye Antalya'dan çok güzel bir zafer armağan edeceğiz. Bu zaferin adı 31 Mart zaferi olacak. Antalya'nın Altın Çağını da hep birlikte hep beraber başlatacağız. Aramızda geri katılan bütün arkadaşlarımızla iftihar ediyoruz” dedi.


AK PARTİ’YE KATILAN DİKKAT ÇEKİCİ İSİMLER

AK Parti’ye katılan 7 bin 841 üyeyi temsilen 41 kişiye rozet takıldı.  AK Parti’ye geçen isimler arasında,


CHP Kepez Belediyesi Meclis Üyesi Eren Kurt, CHP Konyaaltı Meclis Üyesi Şafak Otuzaltı, CHP önceki Dönem Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız, İyi Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Emre Sevindik,  CHP Önceki Dönem Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Veli Fidan gibi isimler ön plana çıktı.


AK Parti’ye katılan temsilen rozet takılan isimler şu şekilde yer alıyor:  “Mehmet Akif Ordu Bağımsız  Aksu Ve Büyükşehir Meclis Üyesi, Ömer Saçkan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı, Cengiz Avcı İyi Parti Meclis Üyesi, Eren Kurt CHP Meclis Üyesi, Servet Yildiz Geçmiş Dönem CHP Kepez  İlçe Başkanı, Cemal Altan Dsp Konyaalti Belediye Başkan Adayi, Özgür Özbek Deva Partisi İl Başkanı, Selçuk Yıldızer Deva Partisi İl Başkan Yardımcısı, Şafak Otuzalti CHP Konyaaltı ve Büyükşehir Meclis Üyesi, İlhami Yildiran Korkuteli Ve Büyükşehir Meclis Üyesi, Veli Fidan CHP Önceki Dönem Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, Baran Karabulut Vatan Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı- Mv. Adayı, Emre Sevindik İyi Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı, Furkan Kurday Vatan Partisi İl Yönetim Kur.Üyesi  Milletvekili Adayı, Esra Çelik Deva Partisi Kepez İlçe Başkan Yardımcısı, Mehmet Siyahkoç Deva  Partisi Kepez İlçe Başkanı”