AK PARTİ ANTALYA KONGRESİ 1 ŞUBAT’TA YAPILACAK

AK Parti Antalya İl Kongresi 1 Şubat Pazartesi saat 12.30’da Meltem Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kongreye telekonferans yöntemiyle katılacak. Tek aday olarak seçime girecek olan mevcut İl Başkanı Taş, Kongre ile ilgili, “Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve milletvekillerimizle birlikte şölen havasında bir kongre yaşayacağız” dedi.

15 Şubat’ta yapılması planlanan AK Parti Antalya İl Kongresi 1 Şubat tarihine çekildi. Meltem Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telekonferans yöntemiyle katılım sağlayacak. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Parti milletvekillerin hazır bulunacağı kongrede pandemi koşulları göz önüne alınarak sınırlı sayıda katılım olacağı belirtildi. Seçime tek aday olarak giren mevcut başkan İbrahim Ethem Taş, kongre ile ilgili açıklamalarda bulundu. Taş, “Kongremizde pandemi kurallarını göz önünde bulunduracağız. Maske, mesafe ve hijyen kurallarını ön planda tutacağız. Hükümetimizin salgınla mücadelede almış olduğu kararlara harfiyen uyacağız. Bizim kongrelerimiz şölen havasında geçer. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve milletvekillerimizle birlikte şölen havasında bir kongre yaşayacağız” dedi.

“BİZ GÖREV ADAMIYIZ”

İlçe kongrelerinin 4 Ekim’de sorunsuz bir şekilde tamamlandıklarını belirten, Taş, seçime tek aday olarak girmesini değerlendirdi. Başkan Taş, “Biz görev adamıyız. Ben 2002 yılında AK Parti’ye üye oldum. Muratpaşa teşkilatında görev aldım.  Ardından il yönetimine girdim. 2015 yılında partimin seçim işleri başkanlığı görevini yaptım.  3 tane büyük seçimde partimi temsil ettim. 2017 yılında partim bana Kepez İlçe Başkanlığı’nı verdi. 2018 yılında partim ve Genel Başkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan il başkanlığı görevini verdi. Biz dava adamıyız. Partim bana ne görev verirse o görevi yapmaya hazırım” diye konuştu.

MAHSUM ALTAŞ