AK Parti Antalya’da ‘kongre’ heyecanı

AK Parti’de 8. Büyük Olağan Kongre sürecine gidilirken hem belde hem de ilçe kongreleri yarın başlıyor. AK Parti Antalya’da ise yerel değişim rüzgarına yarın yapılacak olan Alanya ilçe kongresi ile start verilecek. Ekim ayında AK Parti Antalya’da 9 ilçe kongresi yapılacak kalan ilçe kongreleri ise kasım ayında gerçekleştirilecek.

AK parti 8. Büyük olağan kongre süreci, belde ve ilçe kongrelerinin belirleneceği mahalle delege seçimleri ile başlıyor. AK Parti Antalya’da ise merakla beklenen ilçe kongreleri takvimine yarın start verilecek. İlçe kongreleri takvimine göre Antalya’da ilk ilçe kongresi Alanya’da yarın yapılacak. Mevcut ilçe başkanı Mehmet Şerani Tavlı’nın tek aday olarak olduğu AK Parti Alanya İlçe Kongresi 12 Ekim Cumartesi günü (yarın) saat 13.00’te Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.


SERİK İLÇE KONGRESİ PAZAR GÜNÜ

AK Parti Serik İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi ise 13 Ekim Pazar saat 14.00’te Tosunoğlu Plaza Düğün Salonu’nda yapılacak. AK Parti Serik’te mevcut ilçe başkanı Ahmet Söker tek aday olarak seçime gidecek.

FİNİKE VE DEMRE 19 EKİM’DE YAPILACAK

AK Parti Antalya’da ilçe kongreleri AK Parti Finike İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi ile devam edecek. AK Parti Finike İlçe Kongresi 19 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’de Finike Gençlik ve Spor Merkezi’nde yapılacak. Aynı gün AK Parti Kemer İlçe Başkanlığı 8. Olağan Genel Kongresi de yapılacak. AK Parti Kemer İlçe Kongresi saat 14.00’da Crystal De Luxe Otel’de gerçekleştirilecek.


AKSEKİ VE İBRADI 20 EKİM TARİHİNDE

AK Parti Akseki İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi ise 20 Ekim Pazar günü saat 14.00’da Osman Yüksek Serdengeçti Kültür Merkezi’nde yapılacak. Aynı gün AK Parti İbradı İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi de gerçekleştirilecek. AK Parti İbradı İlçe Kongresi saat 11.00’de Muammer Aksoy Kültür Merkezi’nde yapılacak.

KORKUTELİ, GÜNDOĞMUŞ VE MANAVGAT…

AK Parti Antalya’da ilçe kongreleri 25 Ekim Cuma günü saat 14.00’da yapılacak olan AK Parti Korkuteli İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi ile devam edecek. AK Parti Korkuteli İlçe Kongresi Belediye Toy Düğün Salonu’nda yapılacak. Öte yandan 26 Ekim Cumartesi günü ise saat 10.00’da Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi’nde AK Parti Gündoğmuş İlçe Kongresi ve aynı gün saat 13.00’da Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda AK Parti Manavgat Başkanlığı 8. Olağan Kongresi yapılacak.



DİĞER İLÇE KONGRELERİ KASIMDA YAPILACAK

AK Parti Antalya’da ekim ayında toplam 9 ilçe kongresi tamamlanacak. AK Parti Aksu, Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı, Kumluca, Kaş, Demre, Elmalı ve Gazipaşa ilçe kongreleri ise kasım ayı içerisinde gerçekleştirilecek.




İLÇE KONGRELERİNDEN SONRA İL KONGRESİ YAPILACAK

Kongre sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, “Kongre Takvimimizin resmileşmesiyle beraber kongrelerimizi yapmaya başlıyoruz. Teşkilat hafızamızı ve tecrübemizi kaybetmeden aramıza yeni arkadaşlarımızı da dahil ederek gücümüze güç katacağız. AK Parti siyaset anlayışında istişare kültürü ile yol almak düsturumuzdur, her bir yol arkadaşımızın görevi her ne olursa olsun partimiz ve ülkemiz için canla başla çalışmaya devam edeceğine eminim. Kongre sürecimizin hayırlara vesile olmasını, teşkilatımıza güç katmasını temenni ediyorum. İlçe Kongrelerimizin ardından İl Kongremizi de yaparak yolumuza devam edeceğiz” dedi. 


ÇETİN’DEN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Kongrelerin Antalya’ya ve ülkeye hayırlı olsun dileklerini ileten AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, “Kongrelerimiz şimdiden Antalya’mıza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti Antalya Teşkilatımız birlik beraberlik ve kardeşlikle yoluna devam edecek. İlk günkü aşkla durmak yok yola devam” diye konuştu.