AK PARTİ ANTALYA’DA ‘BAYRAM’ BULUŞMASI

AK Parti Antalya İl Teşkilatı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programında konuşan AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, “Bu memleketin bize, AK Parti kadrolarına ihtiyacı var. Çünkü bizim davamız hak davasıdır. Bu davayı çocuklarımız, torunlarımız için yürütüyoruz” dedi.

Zehra TEKECİ, Mustafa KOZAK

Kepez ilçesindeki Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma programına, AK Parti Antalya Milletvekilleri Atay Uslu,  İbrahim Aydın, Kemal Çelik, Mustafa Köse, AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanları, teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

“AK PARTİ KADROLARINA İHTİYAÇ VAR”

Bayramlaşma programında konuşan AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutladığını söyledi.

Bayram dönemlerinde yardımlaşmanın birlik ve beraberliğin ön plana çıktığını ifade eden Köse, AK Parti yönetimi olarak vatandaşlarla bir araya gelmeyi, dertleriyle dertlenip, mutluluklarını paylaşmaya özen gösterdiklerini dile getirdi. Köse, salgın döneminin ardından saha çalışmalarını da hızlandırdıklarını ifade ederek, “Yaz döneminde çalışmalarımıza daha da ağırlık vereceğiz. Allah gayretimizi arttırsın. Bu memleketin bize, AK Parti kadrolarına ihtiyacı var. Çünkü bizim davamız hak davasıdır. Bu davayı çocuklarımız, torunlarımız için yürütüyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde hiçbir lider yarın için hedefler koymaz ama Cumhurbaşkanımız çocuklarımız, torunlarımız, gelecek nesillerimiz için 2023, 2053 ve 2071 hedefi koyuyor” diye konuştu.

“AK PARTİ GÜCÜNÜ MİLLETTEN ALIR”

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ise bayramlaşmada her zaman olduğu gibi birlik, beraberlik tablosu ortaya koyduklarını dile getirdi. Taş 2023 seçimlerine bir yıldan az süre kaldığını belirterek, “Bizler bayramdan hemen sonra milletvekillerimiz ve teşkilatımızla birlikte sahada olacağız. AK Parti gücünü milletten alan bir partidir. AK Parti’nin 20 yıldır girdiği her seçimden zaferle çıkmasının nedeni milletinin derdiyle derlenen, sorunun çözmek için gece gündüz uğraşan ve bu ülke için ömrünü harcayan Recep Tayyip Erdoğan’dır” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİ’NİN SIRTI YERE GELMEYECEK”

Muhalefet liderlerinin oluşturduğu 6’lı masaya da eleştirilerde bulunan Taş, “Değil 6 kişi, 600 kişi de birleşse bizde bu teşkilat oldukça AK Parti’nin sırtı yere gelmeyecektir. Bizim 20 yıldır yaptıklarımız ortada. Milletin umudu AK Parti’dedir. Bizim anlatacak çok şeyimiz var. Diğer tarafın anlatacak hiçbir şeyi yok. Bizler Antalya’da birçok sorunu çözdük.  Sadece Kepez’de 80 binden fazla tapu dağıttık. Bizim veremeyeceğimiz hesap, cevaplayamayacağımız hiçbir soru yok” dedi.

“BÜYÜKŞEHİR’İ SÖKE SÖKE ALACAĞIZ”

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, 2019 seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin CHP tarafından devralındığını hatırlatarak, “Tam 3 yıl geçti ancak ortada yapılan hiçbir iş, hizmet ve eser yok. Onu bırakın bizim yaptıklarımızı bile koruyamıyorlar. Yaptığımız yolun yamasını bile yapamıyorlar. Altyapı sorunlarını, sivrisinek problemini bile çözmeyen bir zihniyet var. İnşallah gece gündüz yorulmadan, durmadan mücadele edeceğiz ve 2023 seçimlerinden zaferle çıkıp 2024’te sizlerin desteğiyle büyükşehir belediyesini söke söke alacağız” diye konuştu.