AK Parti Akseki’de Gündoğdu ile yola devam

AK Parti Akseki 8. Olağan İlçe Kongresi’nde mevcut başkan Halis Gündoğdu yeniden başkan seçildi.

AK Parti Akseki 8. Olağan İlçe Kongresi saat 13.30’da Akseki Osman Yüksel Serdengeçti Kültür Salonunda yapıldı. Kongreye AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, AK Parti önceki dönem Milletvekili İbrahim Aydın, Akseki önceki Dönem Belediye Başkanı İbrahim Özkan ve yönetimden önemli isimler katıldı. AK Parti Akseki 8. Olağan İlçe Kongresi’nde mevcut ilçe başkanı Halis Gündoğdu ve yönetimi güven tazeledi.

“UMUTLARI HALA CUMHURBAŞKANIMIZDA VE AK PARTİ’DE”

Vatandaşlarımızın partimize ilgisi alakası hala göz önünde diyen İl Başkanı Ali Çetin, “Coşkuyla birlikte kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. Bundan sonraki süreçte de ilçe kongrelerimizi tamamlayarak, sonrasında büyük il kongremizi gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımızın partimize ilgisi alakası hala göz önünde. Umutların hala Cumhurbaşkanımızda ve AK Parti’de olduğunu çok net görebiliyoruz. Yeniden seçilen ilçe başkanlarımız var. Değişecek ilçe başkanlarımız da olacak. Yenilenmek ve tazelenmek için bu kongrelerimiz bir fırsat. Yeniden seçilen Halis Gündoğdu başkanımız ve yönetimini tebrik ediyorum. Kongremizin Antalya’mıza partimize Türkiye’mize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

“HER ZAMAN SAHADA OLACAĞIZ”

Kongrede konuşan İlçe Başkanı Halis Gündoğdu ise “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde 8 Mart 2020 tarihinde devralmış olduğumuz kutlu görevde tüm teşkilatımız ile birlikte gerek pandemi döneminde gerek yangın afeti sırasında olmak üzere hemşerilerimizin iyi ve kötü günlerinde kapı kapı dolaşıp onları yalnız bırakmadık. Partimizin şiarı olan tevazu ve samimiyeti hiçbir zaman elden bırakmayacağız. Bizler yarından itibaren daha da özverili bir şekilde AK Parti Akseki İlçe Teşkilatı olarak yine sahada olacağız. Yine kapı kapı gezerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını Allah’ın izniyle tüm Akseki'ye ulaştıracağız. 8. Olağan Kongremizin partimize, ilçemize, Antalya'mıza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.