AK KADINLARDAN LİDER’E ZİYARET

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla AK Parti Antalya Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz ve yönetimi, Lider Medya’yı ziyaret etti. Lider Medya binasını gezen Başkan Yılmaz, AK Parti olarak çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini vurguladı.

AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz, kadın kolları üyeleriyle birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Lider Medya’ya ziyaretlerde bulundu. Lider Medya Genel Yayın Yönetmeni Sabri Çağlar’dan haber merkezinin çalışmaları hakkında bilgi alan Yılmaz, gazetecilerin vatandaşlarla kurumlar arasında köprü vazifesi gördüğünü söyledi.

19 İLÇEDE ÇALIŞMALAR

Lider Medya’ya özel açıklamalarda bulunan Başkan Ayşe Keyik Yılmaz, 19 ilçede Antalya için çalışmaları yaptıklarını söyleyerek, “Bu çalışmaların başında geçen yıl kış aylarında yapmış olduğumuz ‘Bir Bot Bir Mont’ projemiz vardı. İhtiyaç sahibi çocuklarımıza 19 ilçemizde 914 mahallemizde ulaştık ve onlara bir bot, bir montla kalplerini ısıtacak şekilde bir iletişimimiz oldu. Geçtiğimiz yaz tüm Türkiye için sıkıntılı geçirdiğimiz Manavgat yangını oldu. O yangın sürecinde Kadın Kolları olarak, 19 ilçe bir araya gelip, Manavgat’ın bütün mahallelerine, bütün hanelerini tek tek gezip, oradaki vatandaşlarımıza, kardeşlerimize dokunma fırsatımız oldu. Aşure ayında aşure programımızı Manavgat’ta yapıp, orada mağdur olmuş, sıkıntı yaşamış ailelerimizin evine tek tek ulaştırdık” dedi.