AK KADINLARDA KONGRE SEVİNCİ

Geçtiğimiz hafta büyük bir coşkuyla gerçekleşen AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nın 7'nci olağan Kongresi’nden sonra bugün, Antalya İl 6’ncı Olağan Kadın Kolları Kongresi heyecanı yaşanacak. Tek liste halinde kongreye katılması beklenen Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz, “Kongremizi en güzel şekilde tamamlayacağız” dedi.

Geçtiğimiz hafta yapılan AK Parti Antalya İl Başkanı Avukat İbrahim Ethem Taş'ın tek aday olarak girdiği AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nın 7'nci olağan kongresinin coşkusu bitmeden bugün de Antalya İl 6. Olağan Kadın Kolları Kongresi, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam katılımları ile gerçekleşecek. Büyük bir coşkuya ev sahipliği yapan İl Kongresi’nden sonra İl 6’ncı Olağan Kadın Kolları Kongresi’nin hazırlık süreci hakkında konuşan ve düşüncelerini paylaşan AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz sözlerine “Heyecanlıyız” diyerek başladı.

“GÜZEL BİR PROGRAM HAZIRLADIK”

Yoğun bir kongre hazırlık sürecini geride bıraktıklarını ifade eden Yılmaz, “Hazırlık sürecimiz oldukça heyecanlı ve yoğun geçti. Bir hafta önce zaten il kongremizi gerçekleştirmiştik. Onun heyecanı bitmeden, yeni bir heyecanlı ve tempolu sürece girdik. Şu ana kadar her şey yolunda gitti. Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sayın Lütfiye Selva Çam hanımefendi de kongremize teşrif edecekler. Onun verdiği ayrı gurur ve heyecanda hazırlık sürecimize anlam kattı. Kongremizi Allah’ın izni ile güzel bir şekilde atlatacağız. Güzel bir program hazırladık. Her zamanki gibi ilçelerimizdeki kadınlar çok heyecanlı ve fazlasıyla coşkulu. Kongremizi en güzel şekilde tamamlayacağız” diye konuştu.

PANDEMİ ÖNLEMLERİ HAKKINDA 

Kongre hazırlık sürecindeki çalışmalardan ve koronavirüs(kovid-19) salgını dolayısıyla alınan önlemlerden bahseden Başkan Yılmaz, kongrenin Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleşeceğinin altını çizerek, şöyle konuştu:

“Koyduğumuz sandalyelerinin arasındaki mesafeyi kendimiz belirlediğimiz ve var olan koltuk düzeninde oturulmayacağı için aradaki mesafeyi bu doğrultuda belirledik. Katılımcıların aralara sandalye çekmesi mümkün olmayacak. Sadece bizim belirlediğimiz şekilde oturmak durumunda olacaklar. Bu da koşullara uygun bir şekilde ayarlanmış olacak. Eğer ayakta kalan misafirlerimiz için de yine Mimar Sinan’da farklı bir salon hazırladık. Bu konuda herhangi bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyoruz.”

 “KADINLAR OLARAK ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Geçen hafta yapılan İl Olağan Kongresi’nde büyük bir heyecan yaşadıklarını hatırlatan AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz, İl Kongresinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 2023 için “kadınlar olarak çok çalışacağız” sözünü verdiklerine vurgu yaptı. Başkan Yılmaz, “Biz yine söz verdiğimiz gibi inandığımız yolda, güçlü ve büyük Türkiye için AK kadınlar olarak güçlü bir şekilde yürümeye hazırız ve coşkumuza devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

AHMET ARĞILLI