AK KADINLAR’DAN YAŞLILARA ŞEFKAT

AK Parti Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, 3 Aralık Engelliler Haftası sebebiyle ilçe mahallelerinde ziyaretler gerçekleştirdi. Başkanlık tarafından, engelli yaşlıların saçlarını keserek, kişisel bakımları gerçekleştirildi.

AK Parti Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, 3 Aralık Engelliler Haftası münasebetiyle, ilçe mahallelerindeki engelli yaşlıları ziyaret ederek, kişisel bakımları gerçekleştirildi. Ziyaretlerin ardından özel bir yaşlı bakım merkezinde kutlama programı düzenlendi. Programa AK Parti Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, AK Parti Antalya İl Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri ve tüm mahalle başkanları katıldı.

“İHTİYAÇLARINA DOKUNDUK”

AK Parti Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Muratpaşa ilçemizde her mahallemizde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebi ile farklı etkinlikler ve ziyaretler gerçekleştirdik. Tüm gün engelli kıymetli büyüklerimizin saçlarını kesen yapan kişisel bakımlarını gerçekleştiren Şerife Karayel, Zehra Umunc, Nazan Acar, Burcu Gedik Elaldı ve Güzeloba Koordinatörümüz Elif Şahbaz’a minnettarız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını alan büyüklerimizin alkış sesleri salonumuzu inletti. Biz çok güzel bir aileyiz. Onların, hem hayallerine bir nebze hem de ihtiyaçlarına dokunduk. Biz her zaman onların yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.