AHLAK KRİZİ MASASI HEMEN KURULMALI

Günahların bu kadar ayyuka çıkıp hürriyet adı altında demokrasi adı altında dile getirilmesi bu çirkinliklerin alkışlanması desteklenmesi bir milleti yok etmeye yeter. Zira dinsiz bir millet yaşayamaz imansız bir nesilden faydalı mahsuller çıkmaz.

Ahlak bir toplumda çökertilirse, o toplum bütünlüğünü koruyamaz yok olur zelil bir halde paramparça olur gider. Günümüzde cereyan eden hadiseleri gördükçe Hazreti Muhammed aleyhisselamın biz ümmetine haber verdiği her şey eksiksiz bir şekilde gerçekleşiyor ve anlıyorum ki yine Resulullah’ın haber verdiği kıyametin çok yakınında olduğumuzu.

Zira Resulullah aleyhisselam kıyamete dair ahir zamana dair sözlerini zikrederken sahabeler hadisatın dehşetinden kendi zamanlarında kıyamet kopacakmış gibi hazırlanıp o vakti beklemeye koyulmuşlar. Çok hızlı bir şekilde bu ahlaki çöküşün önü alınmalı yeni tertemiz neslin çocuklarımızın korunması için tedbirler en üst seviyeye çıkarılmalıdır.

Malum günahları işleyenler bu günahlardan vazgeçmiyorlarsa da madem hürriyetten demokrasiden yüz bulup bu çirkin işlerini alenen gizlemeden yapıyorlar bizlerin ahiretimizi kazanmak hürriyetimize zarar vermemek sureti ile kendi kabuklarında bilinmeden görünmeden ne halleri varsa görsünler. Ancak evlatlarımıza safi zihinlere çirkin örnek olmasınlar.

Hükümetimizden isteğimiz bir ahlak kriz masası kurup acilen din iman ile birlikte vatan ve milletimizin birlik beraberlik ve bütünlüğünü ciddi anlamda tehdit eden çirkin ahlaksız ne kadar neşriyat ve yayın varsa hepsini sansürlemesi yayılmasına mani olması ve bütün eğitim kurumlarında iman ve marifetullah derslerinin matematik fizik kimya edebiyat ne kadar ders varsa hepsinden daha önce verilip aşılanmasıdır.

Ahlaki erozyonların toplum içinde günden güne yaşanması insanların ahiretlerinin berbat bir hal alması ve bu vahim durumlar ve neticeleri karşısında İslam dünyasının acilen bir önlem alması gerekmektedir. Zira bu aleni işlenen isyanlar ve günahlar aynı zamanda özendirilip normal bir hadiseymiş gibi pazarlanıp zihinlere enjekte edilmeye çalışılıyor.

Öyle ki yüz kızartacak dünya ve ahirette azap olacak günahları işleyenler dahi bu günahlardan tevbe edip pişman olmak yerine lezbiyenlik, biseksuellik, transgenderlik vs. adları altında yürüyüşler yapmak eylemler düzenlemek bu ahlaksızlıklarını topluma taşımak gizlememek ve normal bir hadiseymiş gibi kabul ettirmek istiyorlar.

LGBT adı altında yapacakları eylemleri düşünce ve yaşam özgürlüğü adı altında yapmaları başlı başına bir faciadır. Zira onlar bu günahları zaten özgürce işliyorlar bu haramları istedikleri gibi yaşıyorlar arkalarında onları destekleyen basın yayın organları dahi var.

LGBT’cilere sesleniyorum. Gelin bu sapkın yaşantınızdan dönün. Tevbe edin İslam’a yönelin. Kurtuluşa erenlerden olun. Hasta iseniz gidin tedavi olun tedavi olacak çareler arayın. Fakat kendi durumunuzu bin yıldır İslam’a sancaktarlık etmiş bir milletin torunları içinde reklam etmeyin. Ahirette kaybedenlerden olmayın orası ebedidir geri dönüşü olmayan bir alemdir.

LGBT’cilere alkış tutan medya basım ve yayın organları ile bunları özendirip servis eden kimseler sizlerin durumu daha vahimdir. Zira haramları ve günahları teşvik edip yayılmasını sağlıyorsunuz. Vesile olan yapan gibidir sırrıyla kendinizi ahiret cihetinde kurtaramayacak işlere sokuyorsunuz. Yol yakından bu yanlışlardan dönün. Allah’ın size verdiği gücü imkanları İslamiyet’in hakikatlerinin duyulması için insanların ebedi saadetlerini kazanması için kullanın.

HADİSLERLE UYARI

Sözümü Resulullah’ın hadisi şerif ve ümmetini uyarıları ile bitiriyorum:

Benden sonra ümmetim hakkında en korktuğum şey Lut kavminin yaptığını yapmalarıdır ." (İbni Mace,Kitab'ul Hudûd ,c.2.s.856) "Erkek erkekle, kadın kadınla yetinmedikçe, kıyamet kopmaz".(Hatib) "Erkek erkekle, kadın kadınla yetinirse, ümmetim helâk olur"(Hâkim,Beyheki) "Lut kavminin amelini işleyen melundur"  (İ.AHMED)