AGD’DEN OKULLARA DEZENFEKTAN JESTİ

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Muratpaşa Temsilciliği yeni tip koronavirüs (kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında okullarda dezenfektan standı dağıtımı gerçekleştirdi.

"Sağlığımız hepimiz için çok önemli" sloganıyla okullara dezenfektan standı dağıtımı yapan Anadolu Gençlik Derneği Muratpaşa Temsilciliği, öğrencilerin sağlıklı bir ortamda ders görmeleri için okullarda dezenfektan standı hediye etti. AGD Muratpaşa ilçe Başkanı Muammer Köken, pandemi sürecinin ilk anından bu yana ilçe genelinde sıkı bir çalışma içerisinde olduklarını bildirdi.

OKULLARA ANLAMLI HEDİYE

Salgınla başlayan bu zor dönemde okullara yardımcı olup, öğrencilerin faydalanacağı bir projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden köken, “Okullarımızı, kurumlarımızı ve vatandaşlarımızın sıkça kullandıkları alanlarda dezenfektan çalışmaları yapıyoruz. Özellikle geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve öğrencilerimizin sağlığı bizler için çok önemli. Yüz yüze eğitim ve öğretime adım atılan bu günlerde öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sağlığı için Anadolu Gençlik Derneği Muratpaşa Temsilciliği olarak okullarımızı ziyaret ederek, okullarımız için yaptırmış olduğumuz dezenfektan stantlarını hediye ediyoruz” diye konuştu.

AGD’DEN EĞİTİME TAM DESTEK

AGD olarak Antalya’da eğitime destek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten AGD Muratpaşa ilçe Başkanı Muammer Köken, “Sosyo-ekonomik olarak ülkemizi derinden etkileyen bu pandemi sürecini; sosyal mesafe ve maske kullanımına uyarak, kişisel temizliğine biraz daha dikkat ederek, en kısa zamanda atlatacağız inşallah.” ifadelerini kaydetti.

Faruk ÇELİK